/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

Radet

Strada Constantin Rădulescu-Motru 18, București, România

Radet
Serviciu de instalare electrica
1.3
170 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C466+V6 București, România
+40 372 757 823
radet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–12
Marți: 8–12
Mirecuri: 8–12
Joi: 8–12
Vineri: 8–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Ungureanu
Daniel Ungureanu2 ani în urmă
Cel mai prost sistem de termoficare și de distribuție apa din lume! Va jucați cu apa calda în sect 4 , dați drumul 10 minute, opriți și tot asa! Sa fie de capul vostru și la familiile voastre!
Mihaela Dumitraș
Mihaela Dumitraș2 ani în urmă
In secolul asta, încă trebuie sa ne spălăm cu cana? Este normal? Pentru ce trebuie sa plătesc apa daca nu beneficiez de apa caldă? Pe bulevardul Constantin Brâncoveanu, azi 16.09.2021, nu avem apa caldă! Am lăsat apa să curgă timp de aproximativ 15 minute în speranța că se încălzește... Bineînțeles că apa pierduta este contorizata și trebuie să o plătesc. Servicii de proasta calitate și dovada de incompetență!
E o mare mizerie.
Stefan Ilona
Stefan Ilona2 ani în urmă
Sunteți o bătaie de joc! La telefon nu răspundeți niciodată, apa calda lipsește extrem de des, fara măcar a fi informați despre incident. Rușine !!!!
Anton Ioan
Anton Ioan2 ani în urmă
Inainte de pasti la 24 grade caloriferele ardeau, nu puteai pune mina pe ele. Pentru a dormi noaptea am deschis usa la balcon si geamurile. Apa cala daca greseai sai dai drumul riscai sa te oparesti. Acum am ajuns acasa din delegatie si incerc sa fac un dus apa curge rece. Am sunat si inainte de paste si acum la numarul de pe site Radet nu raspunde nimeni.
Ionel Ungureanu
Ionel Ungureanu2 ani în urmă
De ce mai avem caldura cand afara sunt 20 grade??? Va bateti joc de noi? Stam cu gamul deschis si caloriferele sunt fierbinti. Inchideti caldura ca suntem la sfarsitul lunii aprilie.
Eu gen
Eu gen2 ani în urmă
Cea mai infecta "intreprindere". Caldura oha, apa calda oha.
Am facut o sesizare in urma cu 2 luni. Acum 2 saptamani am fost sunat de un dorel, sa ma anunte ca am facut o sesizare si vrea sa vina sa constate...Asta evident intr-o zi in care aveam apa calda. As prefera sa va inchida de tot si sa va dea pe toti afara, macar sa stim o treaba. Bani tocati pe servicii inexistente. Huo
Moise Toader
Moise Toader2 ani în urmă
La baie apa este numai rece iar caloriferul este cald cam 20 la sută.Ne încălzi noaptea cu calorifer electric.Aveti 1 stea,din cauza ca pînă acum 2 zile,aveam ceva căldură la calorifer,apa la baie,cam o dată pe săpt!!!
Sipos Andreea Florentina
Sipos Andreea Florentina2 ani în urmă
Oribil! De 3 saptamani nu am mai primit apa calda. De fiecare data cand vreau sa ma spal trebuie sa imi incalzesc apa la aragaz. Nu mi se pare normal sa se intample asa ceva in 2020! Platesc aceste servicii cu un motiv,nu ca sa traiesc exact ca pe timpuri...
Locații recomandate