/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

Electrician Bucuresti autorizat ANRE

Șoseaua Giurgiului 117, București 040659, România

Electrician Bucuresti autorizat ANRE
Serviciu de instalare electrica
4.3
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93RV+69 București, România
+40 766 241 681
electricieni-autorizati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 6–22
Duminică: 7–22
Scrie o recenzie
Robert Tutunaru
Robert Tutunaru2 ani în urmă
Recomand! Este un electrician priceput. Am avut un incident la tabloul de sigurante, care scotea fum, am vrut sa-l repar singur, dar am avut ghinionul sa ating niste fire care au bubuit si au facut flacara. Am apelat la domnul Marius, care mi-a inlocuit tabloul, intr-un timp scurt si la un pret realist!
Petruta Dinescu
Petruta Dinescu2 ani în urmă
Am sunat la numarul afisat la aceasta locatie ce apartine electricianului Serban, deoarece de ceva timp auzeam un zgomot nefiresc la tabloul electric, cu toate ca era model nou si avea decat un an de la instalare, instalare facuta de o firma, subliniez de o firma, de la care aveam mari asteptari.
Domnul Serban, a venit la locatia mea, s-a apucat de treaba si mi-a relatat ce greseli a facut renumita firma, care cu toate ca le-am platit un pret exorbitant, putea prin nepriceperea lor sa-mi incendieze apartamentul!
A refacut totul, mi-a aratat piesele topite si m-a asigurat ca lucrarea este ok!
Recomand, un OM de mare caracter si se vede de la o posta ca are o mare experienta in domeniu!
Daniela Toma
Daniela Toma4 ani în urmă
Am apelat la serviciul electric , gasit pe inernet, unde am luat legatura cu domnul Marius Serban, pentru mutarea unui tablou electric de sigurante din apartament si montajul unor plafoniere cu led. Lucrarea a fost executata cu simt de raspundere. Recomand pe domnul electrician!
Gabriela Nicoara
Gabriela Nicoara4 ani în urmă
Am avut de schimbat 2 lustre si de instalat o plita electrica. A venit la ora fixata cu tot ce i-a trebuit de la scara pina la o multime de scule! Recomand, pentru punctualitate, profesionalism si preturi corecte!
Mariana Baciucu
Mariana Baciucu4 ani în urmă
Un bun profesionist in electricitate. Am avut o problema electrica cu instalatia electrica, aveam fluctuatii si intreruperi destul de dese ale curentului electric, am apelat la domnul Marius Serban, care a venit in timpul estimat si a rezolvat problema , a avut toate materialele necesare la el, pe urma totul a functionat normal. Multumesc si aveti punctajul maxim de la mine!
Alexandra Cristiana
Alexandra Cristiana4 ani în urmă
Recomand, foarte priceput, prompt si punctual. Cu toate ca la prima vedere părea ceva nepericulos, ulterior s- a vazut ca de la o simplă priză care mirosea a ars, firele de sub ea nu mai aveau izolatia, aceasta fiind topită, putînd in orice moment sa declanșeze un incendiu. Totul sa rezolvat printr-un simplu telefon si intervenția domnului electrician. Nota 10!!! Mulțumim. Va vom recomanda și la cunoștințele care sunt in căutarea unui electrician priceput.
Lady CS
Lady CS5 ani în urmă
Un adevarat OM dar si Profesionist. Amabil, de incredere.
Desi mi-a fost teama aseara sa ajung sa chem un electrician de pe internet, acest domn mi-a alungat temerile si mi-a dat increderea si speranta ca (inca) mai putem gasi si profesionisti.
RECOMAND CU INCREDERE!
Va multumim pentru ajutor, Mult Succes!
Cristian negrila
Cristian negrila6 ani în urmă
AM VRUT SA SCHIMB 2 SIGURANTE DIFERENTIALE IN CASA,{POATE SESIZATI,NU LA TABLOUL ENEL) și faptul că în tabloul din strada i-am spus că este de 16A,ne-am contrazis. Rezultatul, sa caut pe altcineva ca nu e disponibil. Siguranța din tablou este de 16A. Poate voi care a-ți folosit serviciile lui a-ți schimbat prize și întrerupătoare. Nu recomand!
NU POT DA UN SFERT DE STEA SAU DELOC
Locații recomandate