/Cluj/Servicii de mutare

Fan Courier

Strada Frasinului 2, Gherla 405300, România

Servicii de mutare
3.5
59 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
2WF2+X3 Gherla, România
fancourier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 11–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Seffer Laurentiu1 an în urmă
Nu recomand aceasta companie are angajați certați cu bunul simt, obraznici ....
Alexe Nicula
Alexe Nicula2 ani în urmă
Serviciul de imprimare a trimiterilor nu există, fiind nevoie să scrii adresa cu mâna.
Personal binevoitor.
Ioana C
Ioana C2 ani în urmă
Pe lângă faptul că încurcă livrările și trimit coletele în Dej, în loc să ajungă în Gherla, nu sunt în stare să vină până în fața porții pentru că le este lene să intre pe stradă și mai bine duc coletele la sediu ca să facem noi un drum în plus. Foarte neserioși!
Alexandra Dimbu
Alexandra Dimbu2 ani în urmă
La același număr de pe care am fost contactata de către ei, a2-a zi nu mai este disponibil in condițiile în care programul de la sediu este de la 9-5 l-v ...
Maria Lupsa
Maria Lupsa2 ani în urmă
Nu s-a respectat primul venit primul servit. Când trebuia sa fiu servita. A venit o,, cunoștinta,, pe care au servit-o în fata mea fără nici un motiv sau scuza.
Mihaela Cipaian
Mihaela Cipaian2 ani în urmă
Este practic un easy box mai scump pentru ca au gasit curierii metode sa se sustraga de la a livra la domiciliu. Mesajul ca "azi se va livra coletul" il primesc mereu dupa ce se incearca livrarea si bineinteles ca nu mai poate fi contactat curierul daca nu am apucat sa ii raspund. La sediu nu se respecta ordinea la rand si nici protectia datelor cu caracter personal. Am sa evit de acum livrarea prin Fan Courier.
Vosiku
Vosiku2 ani în urmă
2 din 10 comenzi le-am primit la domiciliu, dintre care la una a trebuit sa sun pentru ca au uitat de ea, iar la restul comenzilor am fost sunat sa merg sa le ridic de la sediu fara nici un telefon din partea curierului.
Daca suni si intrebi de ce nu a venit curierul, aceeasi replica ''Nu stim el doar a venit si le-a lasat''.
Practic livrarea la domiciliu nu exista.
Sanbuck P.
Sanbuck P.2 ani în urmă
Firma cu agenti f neseriosi. Livrare la domiciliu practic nu exista. Coletele se livreaza in strada sau au pretentia sa mergi dupa colet la masina sau chiar la sediu desi contractul zice 'pana la usa'.
I-am rugat sa duca un plic pana la usa pentru cunostinte de varsta a treia si nu au fost in stare, deoarece sunt comozi si nepasatori.
Odata la sediul lor se prezentasera un batranel pentru un aspirator si i-au pus aparatul in strada in fata sediului si l-au lasat acolo. Saracul cerea un nr de taxi sa poata sa mearga acasa dar nu au fost in stare sa-i ofre si s-a vazut ca oricum nu le pasa!
Sa le fie rusine!
Tibi Varga
Tibi Varga2 ani în urmă
Lucrătorii ar vrea sa ridici comenzile de la sediul lor dacă nu ești acasă când îți aduce livrarea baga tot felul de motive că mai târziu nu mai pot veni
Locații recomandate