/Cluj/Servicii de mutare

The Crunchery

Strada Bărc I Nr 10 B, Cluj-Napoca 400401, România

The Crunchery
Servicii de mutare
4.3
129 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QMR3+HV Cluj-Napoca, România
+40 730 494 849
thecrunchery.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Norbert C FXC09
Norbert C FXC092 ani în urmă
Nu credeam că odată o să zic că firma The Crunchery este una foarte neserioasă și neprofesionistă. Întotdeauna comandam de la voi burger, pizza, dar ieri a fost ultima zi când am comandat ceva de la voi. La ora 19:38 am comandat 3 pizza. După aproape 2 ore de așteptare, la 21:15 v-am sunat din nou să primesc informații despre comandă. Doamna de la dispecerat ne-a spus că mâncarea noastră este pe drum și urmează să ajungă în câteva minute. După 32!! de minute de așteptare, la ora 21:47 am primit un apel de la un șofer, care mi-a spus că mașina cu care se livrează mâncarea s-a stricat, dar să stau liniștit că un alt șofer a ridicat comanda cu 10 minute înainte, deci la 21:37. Okay, am m-ai așteptat 13 minute, mâncare nu a ajuns, așadar la ora 22:00 am decis să sun pentru a treia oară la recepție, dar call centerul între timp s-a închis. După fix 3 ore de așteptare, la 22:37 a ajung mâncarea la noi. Bineînțeles că am refuzat preluarea, nu consider că era fair să plătesc 85-90 RON pentru 3 pizza + 10 lei livrare, în condițiile în care mâncarea a stat pe drum minim 60 de minute. Din fericire, Pizza Hut ne-a livrat mâncarea în 40 de minute, au și ofertă 1+1, deci relația noastră cu The Crunchery s-a rupt.
Tonegariu Alexandru
Tonegariu Alexandru2 ani în urmă
Livrarea a durat aproape 2 ore, dar problema a fost ca atunci cand a ajuns mancarea era rece.
Corina Low
Corina Low2 ani în urmă
Cea mai slaba pizza pe care am mancat-o anul acesta.. portocalie!!! Livrare in 2 ore, rece!! Absolut oribila, nu recomand nimanui!
H
H2 ani în urmă
am gasit un fir de par in aluatul de pizza... nu o sa mai comand NICIODATA aici... oribil !!!! in ce conditii insalubre lucrati doar voi stiti.... scarbos grav! (am trimis pe insta si numarul comenzii)
Daiana elena
Daiana elena2 ani în urmă
Este prima data cand am comandat de la ei, dar nu voi mai comanda. Am gasit un fir de par, efectiv lipit in aluat. Yuck.
Luca Martino
Luca Martino2 ani în urmă
felicitări și mâncare de calitate excelentă și pizza excelentă și un rating foarte bun de 9,5.
So Cris
So Cris2 ani în urmă
Super pizza cu un blat de vis, iar burgerii sunt senzatie (cel cu crispy e top). Livrare prompta si servicii de calitate. Complimente Chef-ului!
Mirevut Claudiu
Mirevut Claudiu2 ani în urmă
Cumpar de la voi din 2019... cand auzeam gaini si cum canta cocosii prin telefonul vostru, cand nu se putea platii cu cardu si trebuia sa ma uit pe harta de pe site-ul vostru sa vad in ce zona de livrare ma incaderz (am si avut taloane de client fidel cu stampile, etc), pana anul trecut cand v-ati alaturat mai multor platforme, pizza voastra era, cred, cea mai bun din Cluj.
De atunci pretul a crescut (si nu asta ma deranjeaza neaparat) cu aproape 50% si calitatea a scazut macar pe atat. Se vede mai nou in calitatea ingredientelor, care pana acum ceva vreme erau super si in plus se pare ca ati adaugat "flavorul" de ars pe pizza. Pur si simplu unele parti sunt carbune.
De ce firmele cand dau de succes sacrifica calitatea si ridica pretul? Inteleg sa mariti pretul, dar calitatea de ce o coborati?
Repet, nu pretul ma deranjeaza ci calitatea.

Sper sa va reveniti.
Locații recomandate