/Cluj/Servicii de mutare

MegaMutari

Strada Teleorman 61, Cluj-Napoca 400573, România

MegaMutari
Servicii de mutare
4.9
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJJF+WV Cluj-Napoca, România
+40 748 122 331
megamutari.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lea Noemi Molnar
Lea Noemi Molnar2 ani în urmă
Mulțumim dl șef și echipei pt tot! A fost super! Recomand cu drag! Promtitudine, profesionalism, super băieții, operativi cu precizie și tea work fantastic... Deosebit de grozavi! Recomand cu drag Mega Mutări!
Dragos Voicu Todea
Dragos Voicu Todea4 ani în urmă
O firma cu servicii de cea mai buna calitate. Amabili, seriosi, operativi, punctuali, flexibili, de incredere. Preturi decente. Am apelat de multe ori la ei si nu m-au dezamagit niciodata.
Ii recomand cu toata increderea.
Alexandra Popa
Alexandra Popa4 ani în urmă
Servicii prompte și profesionalism! De la achiziții ikea și pana la mutări de echipamente industriale, suntem pe deplin mulțumiți de serviciile lor. Vom reveni cu fiecare ocazie la dânșii. Va mulțumim!
Adrian-Emanuel Gocan
Adrian-Emanuel Gocan5 ani în urmă
Sunt profesioniști.
Recomand sa faceți cumpărături de la IKEA doar prin aceasta firma! Fan Curier (cei cu care lucrează IKEA) sunt de toata jena.
Kulcsár Rudolf
Kulcsár Rudolf6 ani în urmă
Sunt profesionisti! Au o procedura de lucru foarte clara si simpla, sunt deschisi, binevoitori si prompti. Recomand!
Fluffy Cloud
Fluffy Cloud2 ani în urmă
Nu am cuvinte să spun cât de mult recomand MegaMutări. În primul rând, sunt foarte serioși. Am decis o mutare pe o distanță de 500 de kilometri și aveam nevoie de cineva de încredere. Au trimis o ofertă prompt după solicitare și s-au ținut de ea întocmai, niciun cost ascuns. Sunt punctuali - au zis că la 5 vin să ia lucrurile, atunci au venit. Sunt amabili și politicoși - au luat toate lucrurile fără a face vreo observație negativă. Nici măcar nu m-au lăsat să dau o mână de ajutor, au făcut totul și chiar foarte rapid. Nu în ultimul rând, prețul. Normal că ce contează este calitatea serviciilor - impecabile - dar și costul contează. Am contactat numeroase servicii și, cu siguranță, raportul calitate - preț este cel mai bun. Am și putut plăti curat- prin transfer bancar- să nu trebuiască să retrag atâția bani cash. Totul a decurs extraordinar și nu am suficiente cuvinte de laudă pentru cum s-a realizat mutarea. Au făcut o experiență neplăcută să pară ușoară și pentru asta le mulțumesc mult și îi recomand cu drag tuturor.
Mihaela Ilie
Mihaela Ilie2 ani în urmă
Să te muți dintr-un oras in altul poate fi stresant si greu,dar cu MegaMutări a fost neasteptat de simplu pentru noi.De la ambalare cu grijă la detalii,manevrare cu delicatete,transport si depozitare in siguranță,respect pentru bunurile tale, într-un cuvant: profesionalism...si colaborarea continuă.
Recomand MegaMutări Cluj!
Tünde rosenfeld
Tünde rosenfeld2 ani în urmă
Mulțumesc mult pt cumparaturile de la Ikea!! Spor mai departe!
Locații recomandate