/Cluj/Servicii de mutare

Pokka Delivery

Pokka Delivery
Servicii de mutare
2.7
63 recenzii
8 comentarii
+40 755 076 552
pokkabistro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 12–22
Duminică: 12–22
Scrie o recenzie
Vlad Tisea
Vlad Tisea2 ani în urmă
Am așteptat 2 ore pana a ajuns comanda iar când totuși a ajuns, a fost rece de tot.. și ca toate sa fie la pachet, am sunat la ei iar domnul de la telefon avea o pregătire mai proasta decât starea mâncării
Bianka Papp
Bianka Papp2 ani în urmă
Am plasat o comanda la acest restaurant la ora 19:20, ora estimata de livrare fiind la 20:50. La 21:20 am fost sunata de catre o domnisoara din partea acestora, spunand ca isi pare rau, dar va intarzia comanda. Ok, e de inteles, suntem oameni. In alte 20 de minute comanda mea a fost anulata. Cand am sunat in restaurant sa intreb daca e pe bune, mi s-a spus fara nicio jena “dada, este anulata”. Vi se pare normal ca un client sa faca o comanda si sa o anulati dupa 2,5 ore de asteptare? Mie nu. Rusine. Nu degeaba aveti review-urile pe care le aveti.
Marian V. Danci
Marian V. Danci2 ani în urmă
Nu doar ca mancarea este gatita rau,rece si este chiar periculoasa din cauza vechimei… am citit si alte recenzii si am inteles ca altii au primit mancare cu mucegai…din pacate pozele si asteptarile nu prea coincid cu realitatea.
Roxana Pop
Roxana Pop4 ani în urmă
Am comandat niste Cheese Chimichangas. Pe langa faptul ca erau un pic prajite, intre folile blatului aveau flori verzi de mucegai, pe care le-am observat doar cand am ajuns pe la jumatatea unei bucati. Nici de gustoase nu au fost tare gustoase, dar aia nu mi s-ar fi parut la fel de grav ca si a avea mucegai, fapt care ma face sa imi fie frica pentru sanatatea mea.
Achim Adrian
Achim Adrian2 ani în urmă
Nu comandați de la aceast restaurant. Nu au livrat comanda efectiv ! Am sunat, mi s-a spus ca este pe drum. Nu a mai ajuns. Rusine.
Andrei Razvan
Andrei Razvan2 ani în urmă
Din 4 bucăți de pui crispy și 4 de cheese fingers am primit 3 de pui și 2 brânză. Acum pentru o persoană era de ajuns dar în doi s-a lăsat cu bătaie pe ultima bucată de pui. Meniul este interesant dar serviciul lasă foarte mult de dorit.
ADRIANA SANTA
ADRIANA SANTA2 ani în urmă
Mancarea a ajuns mai repede decat au zis initial. Totul a fost foarte bun, cald. Pulled porkul de la meniul cu cartofi prajiti a fost foarte bine gatit, foarte fraged. Quessadilla cu vita, de asemenea. Iar churros am luat de 3 feluri, sa gustam cat mai multe variante si nu ne-am putut decide care a fost cel mai bun!
Brânzaniuc Bogdan
Brânzaniuc Bogdan2 ani în urmă
Mancarea este buna calduta-rece/ intelegem, traficul de Cluj... Insa de ce comand o promotie numita 2+1 ca sa ajunga doar cantitatea de 2 ? ce ar trebui sa faca a 3-a persoana impreuna cu care am vazut promotia de 2+1 ? ...
"The client has left the room."
Locații recomandate