/Bucuresti/Servicii de curatenie

Firma de curatenie Interior Cleaning Services

Strada Grăuntelui nr 26, București 012648, România

Firma de curatenie Interior Cleaning Services
Servicii de curatenie
4.7
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2JC+HH București, România
+40 756 821 812
urgentcurat.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Amaroaei Silvia
Amaroaei Silvia2 ani în urmă
Foarte mulțumita de servicii. Voi recomanda de fiecare cand voi auzi un apropiat ca are nevoie de o firma de curatenie serioasa. Eu am apelat la ei pentru servicii de curatenie generala, cand m-am mutat intr-un apartament nou.
Anastasescu Ilinca
Anastasescu Ilinca2 ani în urmă
Orientati spre clienti, ca intotdeauna. Recomand pentru promptitudine, seriozitate si deschidere catre cerintele clientilor, mai ales cei mai dificili, asa ca mine.
Multumesc pentru ajutor!
Claudia Pavrin
Claudia Pavrin2 ani în urmă
Nota 10 pentru firma de curatenie birouri Interior Cleaning Services. Ca antreprenor la inceput de drum a trebuit sa gasesc o firma de curatenie cu experienta pe zona de birouri si nu am fost dezamagita. Recomand.!
Larisa Jianu
Larisa Jianu2 ani în urmă
Ca de fiecare data, apelez cu drag la firma voastra de curatenie! Uneori am avut solicitari si pe ultima suta de metri, insa chiar daca programul vostru era aglomerat, nu am fost refuzata. Recomand pentru produsele si echipamentele folosite.
Marina Diaconu
Marina Diaconu2 ani în urmă
Am 5 pisicute acasa si curatenia este foarte importanta pentru mine. Desi curat locuinta destul de des, nu am timp sa fac aceasta sarcina in amanunt asa ca am chemat aceasta echipa sa ma ajute o data pe luna si sunt tare multumita. Iubesc ca folosesc produse bio care imi protejeaza copilasii
Sorana Petrovai
Sorana Petrovai2 ani în urmă
Folosesc de 3 ani de zile serviciile lor de curatenie pentru un spatiu comercial de mici dimensiuni in centrul orasului. Ma declar multumita, mai ales ca stiu sa isi fidelizeze pe termen lung clientii si investesc mereu in echipamente noi.
Ilinca Radoi
Ilinca Radoi2 ani în urmă
Transformare uimitoare in apartamentul pe care abia l-am renovat. Recomand cu drag, echipa este foarte profi si receptiva la cerintele clientului.
Nica Mihaela
Nica Mihaela2 ani în urmă
Cele mai bune servicii de curățenie pentru birouri! Atenție la detalii, preț competitiv și (cel mai important pentru mine) seriozitate.
Locații recomandate