/Bucuresti/Servicii de curatenie

🧹Firma de curățenie | Stop Murdarie ⭐⭐⭐⭐⭐

Drumul Murgului 3, București 031711, România

🧹Firma de curățenie | Stop Murdarie ⭐⭐⭐⭐⭐
Servicii de curatenie
4.8
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C49R+3Q București, România
+40 728 703 650
stopmurdarie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut Orosanu
Ionut Orosanu2 ani în urmă
Am apelat la aceasta echipa pentru ca aveam un covor pe care isi facea nevoile catelul meu.Dupa interventia lor covorul este ca si nou.
Cu siguranta o sa mai apelez la voi

Multumesc
Alex Orosanu
Alex Orosanu2 ani în urmă
Am apelat la Stop Murdărie și nu pot sa spun decât cuvinte de lauda. Am avut nevoie pentru curățarea unei garsoniere si igienizarea a doua canapele extensibile pătate cu ulei. Totul a ieșit lacrima. Oamenii sunt super serioși si punctuali. Cu siguranța voi mai apela la ei.
Cosmin Papadopol
Cosmin Papadopol2 ani în urmă
S-a programat intial o vizioare, in aceeasi zi am primit oferta, iar curatenia s-a programat peste o saptamana.

Serviciul pe care l-am folosit a fost de curatanie dupa constructor. Echipa a facut o treaba excelenta la curatat geamuri + tocuri termopan de folia veche si de material . La fel si gresia de pe balcon.

Recomand.
Alina Corcodel
Alina Corcodel2 ani în urmă
Foarte multumita. Am apelat la serviciul de curatenie pentru un apartament care a trecut printr-o renovare completa.

Comunicarea a fost buna. Pentru estimarea pretului a venit cineva sa vizioneze apartamentul si ulterior am stabilit o zi pentru curatenie.
Laura Cimpeanu
Laura Cimpeanu2 ani în urmă
Apelez la aceasta firma de cateva luni. A fost cea mai buna alegere deoarece ofera servicii de curatenie profesionale. Sunt foarte multumita de rezultate. Recomand cu drag!
Ramona Nistor
Ramona Nistor2 ani în urmă
Produsele folosite sunt super calitative, o firma foarte serioasa si dedicată. As mai apela cu incredere si alta data. Sunt foarte atenți pana la cele mai mici detalii. Recomand cu incredere 🤗
Ana Minoiu
Ana Minoiu2 ani în urmă
Am solicitat serviciile firmei de curatenie dupa chiriasi si dupa renovare, rezultatul a fost unul foarte multumitor, sa nu ne mai recunoastem apartamentul :) A venit la locatie o echipa de cateva persoane echipate cu tot ce trebuie si au scos la lumina casa, in mod sigur nu am fi reusit sa curatam asa de bine si mai ales atat de repede si in detaliu cum au facut-o dumnealor. Cu siguranta voi mai apela la serviciile lor.
Catalina Gavris
Catalina Gavris2 ani în urmă
Am contactat aceasta firma pentru curatenie dupa constructor. Au fost 5 doamne care au curatat foarte bine totul ( cu exceptia a unor mici detalii, dar poate sunt eu prea perfectionista). Rezultatul final a fost conform asteptarilor. Recomand cu drag! Va multumesc!
Locații recomandate