/Bucuresti/Servicii de curatenie

Servicii Curatenie Bucuresti - UPRE Cleaning

Bulevardul Basarabia Nr. 118 BL. L13D, SC. C+D, București 022125, România

Servicii Curatenie Bucuresti - UPRE Cleaning
Servicii de curatenie
3.7
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5M5+M6 București, România
+40 729 494 944
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lena Dragomir
Lena Dragomir4 ani în urmă
Foarte prost serviciul de curatenie nici macar o stea nu merita!!

Pe langa faptul ca am stabilit o ora si au venit dupa 30 de minute, nici nu erau informate exact cu ce aveau de curatat. La telefon mi s-a spus un pret, iar la fata locului mi s-a mai cerut 100 de lei in plus pe motiv ca “doamne cata treaba au de facut si ca o sa stea toata ziua sa termine”. Mentionez ca apartamentul are 62 m patrati cu 2 camere si am cerut doar curatarea catorva elemente din casa, nu am cerut curatenie in toata casa. Eu cosnsider ca suma de 550 de lei este enorma pentru ce au realizate doamnele de la firma aceasta de curatenie. Geamuri moscolite, a trebuit sa le resterg eu. Abajurul din dormitor plin de praf si cerusem special sa imi stearga abajururile, raspunsul fiind “pai nu il dam noi jos ca daca stricam ceva “. Daca nu se puteau curata trebuia sa mi se comunice de la bun inceput si sa nu le mai includa in pret. Au avut de spalat faianta din bucatarie care reprezinta o portine destul de redusa, jumate era exact cum am lasat o eu cand am plecat, moscolita, a trebuit sa o spal tot eu. Balconul, au luat grosul de praf,dar panoul de sticla si barele de la balcon sunt la fel de murdare. Ce sa mai spun....jecmaneala la drumul mare! Nu recomand deloc serviciile acestei firme de curatenie!
Mihai Brâncovescu
Mihai Brâncovescu4 ani în urmă
Apelati cu incredere!Am incercat la alte trei firme si in final am decis sa colaborez strict cu ei, pentru ca nu m-au dezamagit ca restul! Si vreau să ii multumesc șefei de echipă pentru serviciile pe care le-au facut!!! Nu luați în seamă comentariile negative..din punctul meu de vedere!!!
Rodica tarcavu
Rodica tarcavu4 ani în urmă
Au facut munca de mantuiala, geamuri cu urme, pervazuri murdare, etc. Rapid si prost calitativ, pentru 800 lei. O mare tzeapa.
Soltoianu Denis
Soltoianu Denis4 ani în urmă
"Am folosit cateva servicii de curatenie diferite, dar acesta a fost cel mai bun! S-au prezentat devreme, au facut o munca minunata si au fost prietenosi!"
Soaremanu Soaremanu
Soaremanu Soaremanu4 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit, fetele sunt excelente si muncitoare , Nu mă așteptam la o asa schimbare in casa mea cu siguranta o să mai apelez la serviciile dumneavoastra RESPECT!!
Cazare Muncitori
Cazare Muncitori4 ani în urmă
"Sunt foarte flexibili in ceea ce priveste programul, sunt foarte fiabili, iar munca lor este excelenta. Recomand tuturor celor care sunt in cautarea unui serviciu de curatenie profesionala!"
Mariana Tudor
Mariana Tudor4 ani în urmă
Frank Camora
Frank Camora4 ani în urmă
Locații recomandate