/Salaj/Service auto

TMA SERVICE AUTO

Strada Lupului 3, Zalău 450166, România

TMA SERVICE AUTO
Service auto
4.9
92 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
625J+PJ Zalău, România
+40 756 268 920
serviceautozalau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gorgan Răzvan Dumitru
Gorgan Răzvan Dumitru2 ani în urmă
Am cerut să-mi facă reglajul culbutorilor iar ei au zis că trebuie refăcut complet motorul.
După ce l-am refăcut a avut aceiași problemă plus altele din pricina montajului prost.
Mi-au băgat 4 litri de ulei într-o mașină în care maximul admis este 3 litri.
Au schimbat antigelul cu unul de alt tip, necorăspunzator pentru mașină.
Din pricina montajului prost mi-am rupt cureaua de accesorii.
Motorul merge mai prost de când l-au reparat ei.

Au făcut schimburi inutile și fără sens.

Am dus mașina înapoi în service de vreo trei ori și mereu mașina mea stătea parcată în același loc în care am lăsat-o ( nici nu se sinchiseau să verifice problema.)

Nu recomand nimănui să treacă printr-o asemenea experiență.
FELIX SUCIU
FELIX SUCIU2 ani în urmă
Interacțiune cu personalul din acest service a fost una cum rar poți întâlni în România. Am fost nevoit să apelez la un service fiind în trecere prin Zalău. Am găsit acest service pe internet. Am sunat, mi-au făcut o programare și m-am deplasat spre service. La prima vedere locația nu m-a impresionat dar am fost impresionat de amabilitatea proprietarului și profesionalismul personalului angajat. Deși problema care am avut-o necesita o intervenție de amploare băieții s-au mobilizat pentru achiziționarea piesei necesar a fi înlocuită și au rămas peste program pentru a rezolva problema. Eu, personal, vă mulțumesc pentru amabilitatea și profesionalismul de care ați dat dovadă. Un service de 5 stele fără nicio discuție.
Paul Herta
Paul Herta2 ani în urmă
Am fost sa verific o masina second hand in vederea achizitionarii ei, mecanicii mi-au spus pe fata ce probleme are masina, indiferent daca proprietarul era de acord sau nu sa aflu.
Catalin Paduraru (PAC)
Catalin Paduraru (PAC)2 ani în urmă
Felicitări administratorului și mecanicilor de acolo! Da dupa ce am reparat la ei m-am simțit cu adevărat într-un service auto!!! Nu îi interesează doar bani!!!
DarKy
DarKy2 ani în urmă
După anumite amânări, mi-au spus un anumit preț iar apoi când a trebuit să plătesc prețul a fost mult peste ceea ce au promis ei.
Mașina funcționează la fel, aceleași defecte.
Catalin Prodan
Catalin Prodan4 ani în urmă
A fost o experienta placuta, s-a dat dovada de mult profesionalism avand in vedere ca am fost tinut la curent pe toata perioada lucrarii. Echipa TMA au dat dovada de profesionalism si chiar m-au facut niste recomandari pentru imbunatatirea masinii. Recomand tuturor, mai ales ca diagnoza si cafeaua sunt gratis!
Otilia Vasil
Otilia Vasil2 ani în urmă
Dupa reparatii masina are fix acelasi suierat cu care am adus-o. Baietii au schimbat ceva, dar se pare ca diagnoza nu a fost completa :( Au mai recunoscut ca nu au reusit sa deschida capota dar au rupt masca din fata. Acum pe langa suierat mai si zdrangane. Comunicarea cu service-ul zero, pe tot parcursul celor 2 saptamani in care au tinut-o acolo. Nu recomand.
Catalin George
Catalin George2 ani în urmă
Cel mai bun service din orasul Zalau. Sunt foarte profesionisti baietii. Isi respecta programarile cu exactitate. Recomand sa mergeti la ei cu orice probleme aveti la masina dumneavoastra chiar si pentru vulcanizare.
Locații recomandate