/Iasi/Agentie de turism

Sindi Tour

Bulevardul Țuțora nr 2, Iași 700160, România

Sindi Tour
Agentie de turism
4.8
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H2Q+7Q Iași, România
+40 758 800 500
sinditour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nistor Vlad
Nistor Vlad2 ani în urmă
Datorita serviciilor pe care Alexandru ni le-a ofertat, am avut un concediu minunat in Grecia!
Mihaela drimbareanu
Mihaela drimbareanu2 ani în urmă
Update ora 18:45: intr-un final m-au trimis la hotel Narcis, asa cum platisem pt vacanta.
Ii multumesc domnului Alexandru, de la Sindi Tour pt promtitudine si implicare. Regret daca i-am vorbit pe un ton mai aspru la telefon, dar nu mi se parea normal sa primesc ceva sub nivelul a ceea ce platisem initial. De aceea am dat nota 4/5.

Ora 15:30 :
Experienta mea cu Sindi Tour in 2020 foarte ok. Din pacate in 2021 m-au dezamagit total. Am platit 4 nopti in statiunea Saturn, la hotel Narcis de 3*. In ziua plecarii primesc un telefon de la un angajat al Sindi Tour cum ca tocmai a fost anuntat ca la hotelul Narcis e overbooked. Angajatul cerandu-si scuze pt cele intamplate si oferindu-mi o camera la un hotel de 4* din Eforie. Eu calatorind cu trenul, deja trecusem de Eforie si i-am spus clar ca sa-mi gaseasca aceleasi conditii in Saturn. Intr-un final am convenit ca voi merge la hotelul Aida, de 2* , dar camera superioara , cu aer conditionat si mini bar. Ajunsa acolo cei de la Aida, habar nu aveau de cele intamplate si mi-au dat asigurari ca imi vor da o camera superioara. Am facut check-inul si camera numai de 3* nu arata , mai ales la capitolul curatenie: mocheta de pe jos inbacsita, perna murdara, cuvertura de pe pat si ea uleioasa, umerasele cu urme serioase de praf.
Aceasta a fost a 2a oara cand am colaborat cu Sindi Tour si tind sa cred ca va fi si ultima. Platesc pt ceva si primesc altceva. Nu mai zic de proasta organizare si anuntare a clientului in ziua cand ii incepea sejurul.
Veronica Anghel
Veronica Anghel4 ani în urmă
Cea mai bună agenție de turism din câte am întâlnit. Promptitudine, seriozitate si prețuri foarte bune atât pentru România cât si pentru extern ! Am primit cele mai bune recomandări de sejururi pentru ieșiri perfecte 😍 In ultima vreme am descoperit site-ul unde mereu găsesc variante foarte bune si ușor de rezervat când nu reușesc să ajung in agenție, ba mai mult, am plătit foarte ușor direct pe site. E SUPER
Diana
Diana4 ani în urmă
Se plătește direct cu voucherele de vacanță, nu se percepe comision pentru trimiterea lor la cazare, rămâne prețul de pe site indiferent de modalitatea de plata:cash sau vouchere
Tudor teq
Tudor teq4 ani în urmă
Personal profi, în ciuda faptului ca am făcut o comanda de pachet turistic aproape de ora închiderii, nu am fost grăbit sau refuzat la nici măcar o întrebare. Big up!
Comisioane 10%- poate mici discont uri %
Oana Stefanache
Oana Stefanache4 ani în urmă
Profesionalism, amabilitate, demersuri rapide! Am facut rezervare cu vouchere de vacanta, totul a decurs extraordinar de repede, cu discutii politicioase, fara comisioane ascunse! Recomand cu incredere!
DAN GRUMAZESCU
DAN GRUMAZESCU2 ani în urmă
Personal f bine pregătit și promt
Marilena Bejenaru
Marilena Bejenaru2 ani în urmă
O agenție de turism cu personal amabil, bine pregătit. Oferte pentru toate gusturile și buzunarele. O agenție pentru toți cei care își doresc calitate și siguranță!
Locații recomandate