/Cluj/Service auto

Dacia Service

Calea Turzii 253, Cluj-Napoca 400000, România

Dacia Service
Service auto
4.1
770 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PHRR+CR Cluj-Napoca, România
+40 264 438 888
daciacluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Doru Martis
Doru Martis2 ani în urmă
Deși am fost expediat în primă fază, mi-a fost rezolvată problema în aceeași zi! Dacia Spring, avarie electrică! Deci per total a fost un serviciu aproape profesionist, doar aproape! Mai există loc de o mai bună comunicare! Client e și acela care are masina in garanție, nu doar cel care plătește cash!😉
Iulian Lazăr
Iulian Lazăr2 ani în urmă
Sunt foarte nemultumit de procesul de livrare. Nu am fost contactat cand au ajuns actele masinii. La partea de service ce sa mai zic ? Am mers cu un zgomot in zona pedalei de ambreaj m-au asigurat ca vine cineva sa se uite dar ,, m au uitat in parcare ''.
Sorin petri
Sorin petri2 ani în urmă
Am fost la testdrive pentru Dacia Spring,am sunat înainte să fiu sigur că nu trebuie programare și că e disponibila mașina.
Am ajuns acolo cu soția și cei 2 copii mici,dar toți vânzătorii de la Dacia vroiau să știe cu cine am vorbit și nimeni nu ma ajuta.
Până la urmă după 20min m-a ajutat un domn slab cu ochelari sa completez cererea de test drive și a zis că merge după chei.
După 20min am mers la el sa vad daca le-a găsit... surpriză,el ajuta alți clienți la birou ....nici nu a căutat cheile
Răspunsul lui : "nu e vina mea că nu știu unde is cheile" da oare a cui e vina pentru proasta organizare ? A mea???

Daca așa se comporta cu potențialii clienți ...nici nu vreau să știu cum e experiența post-vanzare
Mihaiela Bob
Mihaiela Bob2 ani în urmă
Azi am ridicat masina comandata, Dacia Spring. Sunt foarte multumit de colaborarea cu agentul Marius, caruia ii multumesc de ajutorul acordat in tot procesul de achizitie.
Daniel Prisecaru
Daniel Prisecaru2 ani în urmă
A fost acceptabil. Mă așteptam la mai multe detalii despre mașina, despre produsul pe care îl vând. Totuși pe un Logan ceri aproape 14000 euro și ai așteptați să ți se explice mai in detaliu tot ce oferă. Nu mi s-a inspirat ideea de siguranță. Sincer mă așteptam să fie niste profesioniști acolo. Persoana cu care am vorbit a fost foarte amabila dar cred că putea mai mult. Cu siguranță o sa merg la alt dealer auto. Mai sunt destul de multe oferte mai bune pe piata. Ciao
Pop Paul
Pop Paul2 ani în urmă
1. A fost bine in final, putin greu cu comunicarea intre compartimente din moment ce ai seria de caroserie ar trebui sa mearga snur treaba si cei de la accesorii sa vada ce model ai luat si sa actioneze.
2. Odata ce cumperi cauciucuri de iarnă de la reprezentanța Dacia - că masina vine in plina iarna cu cauciucuri de vară!!!!- nu e firesc ca să ți le monteze???? am făcut 500 de metri de la reprezentanță la o vulcanizare să schimb cauciucurile.
Bone Zoltan
Bone Zoltan2 ani în urmă
Am comandat un Dacia Spring in iulie si in februarie am primit. Am colaborat cu dna. Pacurar Loredana - a fost totul in regula, comunicare eficienta si raspuns rapid in parcursul colaborarii!
Bogdan Mihai Borcea
Bogdan Mihai Borcea2 ani în urmă
O mai multă transparență atunci când se semnează un contract! Sa îți zică cum se face cu cartea... Ca numerele roșii se plătesc... Etc..
Locații recomandate