/Cluj/Service auto

Frontier International Group

Strada Alexandru Vaida Voevod 63, Cluj-Napoca 400000, România

Frontier International Group
Service auto
4.2
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJCJ+3J Cluj-Napoca, România
+40 264 403 444
frontier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dragoș Uifălean
Dragoș Uifălean2 ani în urmă
Am schimbat 2 cauciucuri.rapizi si eficienți.
Alex Smeu
Alex Smeu2 ani în urmă
Anvelopele comandate au ajuns la timp, insa la montaj nu a fost bine. 2 din 4 cauciucuri montate au pierdut aer si a trebuit sa merg la alta vulcanizare.. Mai multa atentie nu strica..
Borsa simion
Borsa simion2 ani în urmă
Totul lasă de dorit nu sunt prea serioși
Bogdan Patac
Bogdan Patac2 ani în urmă
Recomand cu incredere ! Servicii de calitate si preturi foarte ok !
Gabriel Salvan
Gabriel Salvan4 ani în urmă
Total neseriosi si mincinosi. Mi-au comunicat un pret pentru schimbul de anvelope, dar au facturat alt pret, cu 50 lei in plus. Nu a fost prima data cand s-a intamplat asta, doar ca data trecuta era o diferenta de 40 lei in plus. De fiecare data argumenteaza cu diferite motive neplauzibile si mint ordinar ca ti-au spus pretul corect initial. De servicii nici nu mai vorbesc...jalnice 🥵.
Adrian Pop
Adrian Pop5 ani în urmă
Oameni profesioniști, produse de calitate și la prețuri accesibile. Am avut o problemă cu anvelopele și au zis sa aștept, apoi - în paralel cu alte lucrări- au rezolvat și problema mea.
Florin Pop
Florin Pop5 ani în urmă
Daca nu cumperi piesele de la ei, te ard la manopera. In cazul meu, 200lei un schimb de placute. 11.12.2018
Iulian Vasilescu
Iulian Vasilescu2 ani în urmă
Nu recomand, de curand am fost sa schimb bucsele de pe puntea fata si sa mi se faca directia, dupa 3 ore de lasat masina la ei in service m au chemat ca i gata si sa vin sa ridic masina. Dupa ce am platit manopera, piese si reglat directia cand am ajuns acasa am constat ca bucsele nu au fst schimbate si nici mare lucru la directie nu a fost facut, cand ma uit sub masina praful de 2 degete erau pe buchele respective semn ca nu fusesera schimbate. In schimb factura am achitat o in valoare de 490 lei dar masina nu a fost reparata.
Aveti grija daca mergeti la ei la service sa verificati piesele care le au schimbat si sa va faca dovada celor vechi ca au fost inlocuite.
Am atasat si cateva poze cu bucsele vechi semn ca nu au fost inlocuite.
Cand am fost sa clarific de ce nu au fost schimbate mi s a spus ca a uitat mecanicul sa le schimbe 🙄 Nu stiu cum sa le uite cand tu te duci special ca sa schimbi o piesa si mecanicul sa uite subit ce are de facut la masina ta si uita sa ti inlocuiasca piesa bine ca nu a uitat sa puna o roata sa te trezesti ca ti pica roata pe drum. Aveti grija pe cine va lasati masina sa va umble la ea. Mda....am crezut ca in Cluj sunt oameni mai serioși dar se pare ca nu.
Locații recomandate