/Cluj/Service auto

Chimszed

Strada Romulus Vuia 174, Cluj-Napoca 400220, România

Chimszed
Service auto
4.4
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHJ8+3G Cluj-Napoca, România
+40 264 432 769
chimszed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudiu Chis
Claudiu Chis2 ani în urmă
Găsești multe tipuri de acumulatori la preț ok.
Tudor Drugas
Tudor Drugas2 ani în urmă
Profesionisti adevarati...amabili si fara interese ascunse,cum nu am mai intalnit in 40 de ani,la nici o reprezentanta de baterii auto!Felicitari !
Radu romeo
Radu romeo4 ani în urmă
Neseriosi. Am comandat o baterie auto YUASA care figureaza pe stoc si au trecut doua luni de atunci. La telefon te amana iar la mesaje pe site nu raspund. Comanda este in asteptare si acum !
Adelin Mocan
Adelin Mocan4 ani în urmă
Dupa ce am asteptat in frig 20 de minute sa deschida la ora 8 imi zice unu de acolo ca abia peste o jumatate de ora ma poate servi.
Octav buzgau
Octav buzgau6 ani în urmă
promptitudine 10 puncte, profesionalism 1 punct! Achizitionati cumva baterii refuzate calitativ de la Rombat? Cum explicati faptul ca difera diametrul si conicitatea bornelor bateriei,fata de papucii de borna ai autoturismlui,originali? Papucii de borna,nu ar trebui curatati de sulfatul de cupru aparut in timp,inainte de montarea noii baterii si apoi unsi cu vaselina antioxidanta?!Eu asa am invatat,prima data se monteaza borna de plus si apoi borna de minus,pt evitarea atingerii accidentale cu cheia fixa,a partilor metalice si producerea unui scurcicuit! In speranta remedierii pe viitor,va doresc numai bine.
Sorin Sabau
Sorin Sabau2 ani în urmă
Am comandat online un rombat. A venit cu o fisura mica. Am sunat sa rezolvam problema cumva. Mi sa recomandat sa mi-o lipesc eu. Banii inapoi au zis ca nu ii mai vad. Acumulatorii sunt livrati fara gram de protectie. Grija mare cand cumparati de pe site-urile lor. Au vreo 3.
Ioana raluca cuc
Ioana raluca cuc2 ani în urmă
👍🏻👏🏻
Csaba Fabian
Csaba Fabian2 ani în urmă
De bine mulțumesc
Locații recomandate