/Cluj/Service auto

MYMOTO.ro | Cluj-Napoca

Calea Baciului 47, Cluj-Napoca 400277, România

MYMOTO.ro | Cluj-Napoca
Service auto
4.8
225 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHP3+35 Cluj-Napoca, România
+40 734 285 805
magazin.mymoto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ride Safe
Ride Safe2 ani în urmă
Personal amabil, gama diversificata de produse, showroom primitor
Mihai Ștefan Mic
Mihai Ștefan Mic2 ani în urmă
Personal este foarte prietenos și îți răspund cu drag la orice întrebare. Stocul de motociclete expus te va face să vizitați aceasta locație destul de des.
Gelu Diaconu
Gelu Diaconu2 ani în urmă
Recomand cu incredere servicile prin natura promtitudinii, asistentei tehnice si serizitatii lor! 👍🙂
Liviu O
Liviu O4 ani în urmă
Magazin pentru echipamente de motociclisti dar si pentru ulei sau filtre etc. Au si motoare, au foarte multe lucruri care iti pot folosi. Daca ai motor sau vrei sa faci un cadou frumos cuiva care are, treci pe aici. Oamenii sunt foarte amabili si priceputi.
Cristi Fota
Cristi Fota5 ani în urmă
Iti pot aduce orice ai nevoie! Daca nu au in magazin, comanda fara nici o problema. Amabilitatea ii la un nivel cu care nu prea suntem obisnuiti! Initial am auzit ca au preturi mari, dar m-am lamurit: preturile sunt cel putin la fel ca on-line. Spre exemplu, anvelopele le-am gasit mult mai ieftine la ei decat on-line, iar in acelasi timp am si putut vedea ce cumpar.
Un alt lucru de care am fost uimit, a fost ca nu incearca sa ia si pielea de pe tine si anume nu iti recomanda ce-i mai scump, ci ce-i mai bun pentru ce ai tu nevoie! RECOMAND!
Transylvanian Rider
Transylvanian Rider2 ani în urmă
Lasa impresia de amabilitate dar daca vrei sa cumperi altceva decat iti prezinta ei, pur si simplu te ignora in magazin. Probabil erau prea ocupati cu alte comenzi...
Am mai apelat o data la ei pt o piesa dar sunt depasiti de situatie... O banala maneta de frana pt ei e piesa rara. Comandat din alta parte la ora 17:30 iar a doua zi la 9:30 aveam piesa.
Zoltán Ormos
Zoltán Ormos2 ani în urmă
Au prețuri bune. La ei am găsit cel mai ieftin piese oem Kawasaki. Personal amabil. Puțin dezorganizați și în magazin și la gestionarea comenzilor. Site-ul foarte slab.
Claudiu-Mihai Ioan
Claudiu-Mihai Ioan2 ani în urmă
Angajatii sunt foarte amabili, iti ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru a alege produsul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.
Locații recomandate