/Cluj/Service auto

Sturimex Service

Str. Bulgarilor 10, Cluj-Napoca 400627, România

Sturimex Service
Service auto
4.7
534 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJP8+F2 Cluj-Napoca, România
+40 740 166 499
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Zoltán Ormos
Zoltán Ormos2 ani în urmă
Foarte mulțumit de serviciile lor. Am sunat, m-au programat repede, au rezolvat problema prompt.
Codruta Moldovan
Codruta Moldovan2 ani în urmă
Profesioniști. Lucrează repede și foarte bine. Recomand.
Ingrid Takacs
Ingrid Takacs2 ani în urmă
Per total experienta neplacuta. Am fost cu masina pentru o problema la teava de esapament. Au tinut cont de programare. Mi-au parcat masina in boxa si au aruncat cheile pe plafonul masinii, acum are o zgarietura. Eu ca proprietar nu am facut niciodata asa ceva, ei isi permit. Termina lucrarea si ii intreb ce au reparat, care a fost problema. Mi-a spus ca nu am decat sa cobor in groapa de reparatii si sa ma uit singura.
Teo Oprea
Teo Oprea2 ani în urmă
Recomand cu drag! Am avut de reparat racordul flexibil de la evacuare. Programare facuta rapid, am adus masina si in 20 de minute a fost gata! Prețurile foarte bune, profesionalism si rapiditate!
Constantin Marius Stoleru
Constantin Marius Stoleru2 ani în urmă
Am schimbat la un Caddy Life din 2007 țeava și toba eșapament, cost 800 Ron, timp de schimare a echipamentelor 1:30 ore. Foarte Profi și ieftin.Multumesc mult
Darius Andrei
Darius Andrei4 ani în urmă
Super ok. Am avut programare la o ora si exact arunci m-au luat chiar dacă a fost cineva înainte care nu avea programare. Nu aveam o problemă mare dar au rezolvato în 5 minute. Data viitoare daca va fi cazul tot acolo voi merge.
Liviu Buzila
Liviu Buzila2 ani în urmă
Saptamana trecuta am avut o problema (mi-am spart o teava la sistemul de esapament), fapt pentru care am apelat la serviciile firmei Sturimex Service. Era prima data cand ii vizitam si marturisesc ca am avut “emotii” avand in vedere experientele groaznice cu alte service-uri din Cluj. Din start am fost placut impresionat de orgnizarea interna, nu a trebuit sa astept deloc peste ora la care am fost programat, mai mult, am fost luat cu 5 minute in avans. Inauntru, unul dintre mecanici a pus in 5 minute diagnosticul reparatiilor si suma pe care trebuie sa o platesc, o suma foarte rezonabila. Nu au incercat “sa-mi bage pe gat” tot felul de alte piese sau sa-mi schimbe mai multe piese decat era necesar. Toata reparatia a fost terminata in 25 minute timp in care am fost poftit sa astept comod in biroul alaturat. Mai aveam si o alta problema la masina, care nu avea de-a face cu esapamentul si l-am intrebat pe aceleasi domn mecanic daca are vre-o idee despre ce poate fi. S-a gandit doua minute, mi-a spus -deschide-ti capota- si a rezolvat pe loc problema fara sa ceara nimic pentru asta. Recomand cu cea mai mare caldura Sturimex Service pentru profesionalismul angajatilor si calitatea lucrarilor. In ce ma priveste voi fi client fidel acestui service.
Mircea C
Mircea C2 ani în urmă
Orice interventie la sistemul de esapament merge pe programare care se respecta! Preturile sunt absolut decente.
Locații recomandate