/Cluj/Service auto

Bosch Service

Strada Oașului 293, Cluj-Napoca 400645, România

Bosch Service
Service auto
4.1
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RJ54+38 Cluj-Napoca, România
+40 724 569 222
boschservicecluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Lupsa
Dan Lupsa2 ani în urmă
Am avut o problemă la o Toyota Verso din 2011, se tot aprindea becul galben și mergea aiurea. Nici cei de la reprezentanță nu au descoperit, până s-a stricat cutia la 300.000 de km. După reparația cutiei, defecțiunea nu a dispărut. Am ajuns la Bosch Service, au pus aparatele de verificat și în câteva minute mi-au pus diagnoza: defect de comunicare între cutia de viteză și computerul mașinii. S-au verificat contactele și era o mufă ieșită de mult timp. S-a curățat și pus la loc și de 30.000 de km merge perfect.
Verso e Made in Turcia, nu recomand, dar Bosch Service de pe Oașului 293 recomand cu siguranță.
Ielciu Claudiu
Ielciu Claudiu2 ani în urmă
Mulțumit de serviciile oferite. Am mai fost, voi reveni.
Marcel Sărăcuţ
Marcel Sărăcuţ4 ani în urmă
Mi-au schimbat garnitura de chiulasa la o #Honda Civic VII hybrid 1.3 IMA. M-a costat 4350 lei (cu toate piesele ce mai trebuie schimbate la o asemenea operatie) dar am platit pt ca nu mai speram sa vad masina reparata. Am sunat la vreo 5 , 6 service-uri care isi ziceau pe net ca sunt specializate in schimbat garnituri de chiulasa si mi-au raspuns ca se vor interesa daca se apuca de lucru si cam cat ar costa. Dupa cateva zile fara raspuns i-am resunat eu ca sa-mi spuna Nu....In disperare de cauza am apelat la Service Honda de pe Calea Turzii dar au ridicat din umeri zicand ca nu au mai facut aceasta operatiune pe acest tip de masina !!!

In schimb , dupa ce am sunat la acest service si le-am spus ce problema am , raspunsul (pe loc) a fost :
- Da , se rezolva , facem o programare ?

Asa ca felicitari domnul Samy , felicitari si succes Meridian Bosch Service Cluj-Napoca !
Paul Rusz
Paul Rusz4 ani în urmă
Am avut probleme cu mașina. S-a rupt axul la turbină. Băieții au rectificat turbina, au curățat pompa de ulei , au pus ulei, filtru de ulei si s-au mișcat rapid si profesionist. Felicitări. Recomand Bosch Car Servis Cluj.
Robert Bucur
Robert Bucur5 ani în urmă
Servicii bune, eu am fost pentru a-mi schimba un Termostat la un Ford Focus 3, am ajuns acolo la 8:30 cum eram programat și la 10:30 deja eram cu mașina terminata. Băieții au făcut o treabă bună. Nu știu ceilalți pentru ce au apelat la ei de nu au fost mulțumiți, dar eu voi mai apela la ei in viitor pentru mașina mea. Preturi bune pentru un service pe măsură.
Marie ion
Marie ion5 ani în urmă
Service-ul asta are scris pe fatada Service Premium. Premium la ei sunt doar preturile: 450 lei pt schimbat placute de frana la o masina veche de 10 ani. 50 de lei costa ca mi-au spus ca trebuie schimbate placutele de frana. Ca sa faca aceasta "constatare", au tinut masina de la ora 8 la 14. Dar nu de asta am renuntat la serviciile lor, ci pt. ca sunt jignitor de nepoliticosi, vorbesc cu tine cam ca si tiganii din piata. Bineinteles ca masina putea ingrozitor a ulei si rugina cand am luat-o inapoi. Pt. 50 lei mi-au lasat doar mici pete pe tapiterie.
Nicolae Veres
Nicolae Veres5 ani în urmă
Am dus masina acolo pt diagnosticare mi au luat 1300 ron si e in acelasi statiu daca nu mai rau.Nu recomand.
Ionut Pop
Ionut Pop5 ani în urmă
Nu este de mers ingramadesc masinile nu dau diacnostic corect serviceul duce lipsa de mecanici buni numai carpaci,sunt buni pentru schimbat becuri si lucruri marunte.De evitat!!!
Locații recomandate