/Cluj/Service auto

O & V Professional S.R.L.

Str. Avram Iancu, 139, Com, Florești 407280, România

O & V Professional S.R.L.
Service auto
4.7
131 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PFVJ+J2 Florești, România
+40 725 914 202
vwforum.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Puriș
Daniel Puriș2 ani în urmă
Foarte mulțumit de serviciile oferite. Recomand pentru VW. Foarte priceput d-l Imre.
Lorand Arvay
Lorand Arvay2 ani în urmă
Sunt impresionat de atentia la detalii al domnului Imre care a reusit sa imi rezolve o problema ce nu a fost solutionata la alt service. O echipa de profesionisti cum rar vezi. Recomand!
Average Joe (aasmr)
Average Joe (aasmr)2 ani în urmă
N-au timp sau nu se complică unde e mult de lucru și puțin de câștigat. Fudulie de Cluj.
Marcel M
Marcel M2 ani în urmă
Super dl. Imre, îți explica tot ce dorești sa știi! Recomand!
Vasile Topan
Vasile Topan2 ani în urmă
Foarte profesioniști. Toate mașinile ce le-am avut la ei le-am dus (Skoda, Daewoo, Peugeot, Nissan, Ford , BMW). Sunt clientul lor de 15 ani deja. De fiecare dată am fost foarte multumit. Recomand cu toata increderea!
Lucian Lupan
Lucian Lupan2 ani în urmă
Apelez la serviciile firmei de peste 3 ani. Ce e diferit fata de alte service-uri, dl. Imre e persoana care face diferenta: stie ce vorbeste, si stie sa explice in detaliu o problema, poti avea incredere ca nu iti vinde gogosi cand mergi cu masina in service, cum fac in general mecanicii de peste tot. Din motivul acesta am continuat sa apelez la serviciile lui, si recomand pentru seriozitate si amabilitate.
Felix
Felix2 ani în urmă
Totdeauna am plecat multumit de la acest service. Imi place ca angajatii nu se grabesc niciodata si acorda tot timpul necesar pentru operatiunile de service la fel ca instructiunile producatorului auto. Chiar si atunci cand am planificat telefonic sa se schimbe anumite componente si placutele de frana, daca nu a fost necesara schimbarea lor fizic, atunci mi s-a spus ca nu are sens momentan. Sunt sigur ca alte serviceuri ar fi facut bani din asta dar aici nu a fost cazul.
Singur minus, este timpul lung de asteptare pentru programari dar merita pe deplim pentru calitatea si seriozitatea oferita.
Popa aurelian
Popa aurelian2 ani în urmă
Super profesioniști. Prețuri foarte bune. Recomand tuturor celor care au probleme cu mașina. Mecanici super profesioniști. Sunt client vechi și nu am plecat niciodată nemulțumit 👌👌👍👍👍👍
Locații recomandate