/Bucuresti/Service auto

Adexpert ITP & Service Auto Berceni

Strada Vârciorova 9, București 077160, România

Adexpert ITP & Service Auto Berceni
Service auto
4.6
296 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
94HM+JV București, România
+40 723 723 529
adexpertauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian328 zile în urmă
NU recomand.
O stea este foarte mult
Avem programare pentru revizie și când ajung îmi spune că nu apar in tabel să revin cu o altă programare
Mihnea Costea
Mihnea Costea2 ani în urmă
O stea pt ca in iunie am fost sa fac revizia la ei iar tipul de s-a ocupat de asta a strâns TOATE suruburile de care s-a lovit în activitatea lui atât de tare încât acum o săpt cand a fost nevoie sa se umble la masina efectiv s-au rupt suruburi de la scut si de la etrieri. Plus ca si atitudinea a fost de toată jena. Parca lucra la un tractor pe camp. Cristi il chema pe tip, parca.
Daniel Untaru
Daniel Untaru2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de baietii de la Adexpert.Am schimbat rulmentii si pivotii pe ambele roti fata la un Mercedes A-Klasse,la ora 9 am avut programarea,la ora 9 masina era pe elevator.A lucrat un singur baiat la masina mea,cu o atitudine foarte ok,atent la detalii,si cu multa experienta in mecanica auto.Mi-a placut ca au scule si dispozitive dedicate,pentru rulmentii rotilor s-a folosit o presa profesionala,ceea ce a facut ca o lucrare destul de dificila sa para o joaca de copil.Iar costul manoperei a fost unul foarte bun,comparativ cu altii.Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile lor,atunci cand o sa mai am nevoie!
Serb Paul
Serb Paul2 ani în urmă
Am fost sa fac o revizie cu programare. Totul a decurs ca la carte. Sa respectat ora, manopera nu a durat mai mult de 20 min. Eu zic ca este un service ok 😉
Cristina Cristina
Cristina Cristina2 ani în urmă
Ocupati pana peste cap, dar se implica si rezolva cererile. Am avut ceva micut de schimbat, au comandat piesa si au rezolvat in aceiasi zi. Momentan multumit de ei.
Marius dyamant
Marius dyamant2 ani în urmă
Eu merg la ei de 1 an, am rezolvat probleme de tipul schimbat cutie viteze automata, schimb ulei cutie viteze automata Mercedes, distribuție Chrysler, itp și altele. Preturile sunt ok, se mișcă repede, au de lucru mereu (înseamnă că sunt căutați).
Gabriel Rusu
Gabriel Rusu2 ani în urmă
Am avut experiente placute ori de cate ori am apelat la serviciile lor. Desi este un service auto de mici dimensiuni, prestatia si atitudinea lor fata de clienti este una profesionista, prompta si onesta, iar calitatea lucrarilor efectuate este foarte buna. Recomand oricui.
Burada Denis
Burada Denis2 ani în urmă
Am fost la ITP. Oferă un serviciu de calitate, iar inspectorul ITP este foarte profesionist și atent la detalii. Menționez că nu am fost cu programare la ei. Recomand!
Mircea cirlan
Mircea cirlan2 ani în urmă
Super băieții bravo te suna și cer acceptul pentru orice lucrare sau piesa ce trebuie înlocuită recomandare sa tina evidenta lucrărilor pentru fiecare mașină ,reparatii vreau sa spun
Locații recomandate