/Bucuresti/Service auto

NeoMotors - Hyundai Dealer Bucuresti

Șoseaua Pipera 48, București 020112, România

NeoMotors - Hyundai Dealer Bucuresti
Service auto
4.1
258 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4M6+J4 București, România
+40 21 9228
neomotors.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps NeoMotors - Hyundai Dealer Bucuresti
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristi Predescu
Cristi Predescu1 an în urmă
Destul de cooperanți, am testat Tucsonul hibrid, dar reținuți cu anumite informații. D-ra. Ana-Maria foarte drăguță, sper să se țină de cuvânt cu termenul de livrare.
Carmen Iftimi
Carmen Iftimi1 an în urmă
Agenti mult prea preocupați de problemele lor personale. Am primit oferta doar datorita șefului de service care a intervenit. Fără echipament de protecție covid deoarece se curata tencuiala de pe fata.... am avut senzația ca deranjam. Poate ca cei de la Hyudai ar trebui sa știe cum tratați clienții. Eram hotărâți sa plătim avansul dar atitudinea agenților de vânzări lasa de dorit. Te fac sa te gândești de 100 de ori dacă vrei aceasta masina.
Adrian Mihai
Adrian Mihai1 an în urmă
Mi-am comandat o mașină de la ei anul acesta a venit aproximativ in timpul stabilit(mici întârzieri) , prețul a fost puțin sub prețul pieței, m-au ajutat si cu tichetul, in service programările se fac puțin cam greu, oferă cam 80% din ceea ce spun.
Paul Adrian Tanasa
Paul Adrian Tanasa2 ani în urmă
Am facut programare pe site si mi-a generat un cod pentru programarea Test-Drive-ului. Pana sa sun eu sa spun ca intarziem, nu m-a contactat nimeni. Sun, spun ca am programat un test drive pentru Ioniq Hybrid si ca voi intarzia 30 de minute. Mi se spune ca e in regula si ca au Ioniq.
Ajung cu sotia si copilul la reprezentanta, intram si cu stupoare aflu ca nu au Ioniq. Le spun ca am sunat, mi s-a comunicat ca au. Ma intreaba cu cine am vorbit si nu am stiut sa raspund pentru ca ma asteptam la un e-mail ceva. Nimic. Dupa ce le-am spus ca am sunat mi-au zis ca nu la ei..le arat numarul de telefon la care am vorbit (nu il stiau), il compara cu cel de pe cartea de vizita si surpriza: ERA ACELASI!
Au dat din colt in ghioz si am plecat doar cu o carte de vizita. Am mers putin mai "acana" la alta firma, Japoneza, la oha poate poate putem vedea macar masina tintita de la ei. Nu numai ca am vazut masina, dar s-a si putut face test drive cu toata ca programarea noastra era in alta zi. Foarte prietenosi, intentie de multumire a posibilului client, aveau si loc de joaca pentru cel mic(desi s-a distrat cel mai tare la volan intr-o masina expusa).
Eu unul vreau sa ma intorc ca sa vad Elantra la NeoMotors ca stiu sigur ca o au. Sotia a zis ca nu mai calca acolo=>100% ati pierdut un client.
Nu mai zic de locatie...
Delia Mina
Delia Mina2 ani în urmă
Daca vrei sa te simți sărac și prost, mergi la NeoMotors și agenții de vânzare vor avea grija sa ai o astfel de experiență . Am fost azi cu intenția de a achiziționa o mașină și pt a primi mai multe informații despre mașină și procedura de achiziționare, dar am fost întâmpinați de o domnișoară care părea că o deranjăm că suntem acolo și că solicităm informații. Și nu purta nici masca de protecție. Cu siguranță nu vom mai trece pe acolo niciodată!
Gabriel Anghelescu
Gabriel Anghelescu2 ani în urmă
As oferi 5 Stele domnului Bogdan Neacșu. Un reprezentant foarte amabil și experimentat . Prima impresie insa a fost una catastrofala cu una din colegele dansului, care efectiv ne-a timis la plimbare, avand multe atuuri negative. Nu vreau sa ii menționez numele, insa această domnisoara nu are ce cauta în vanzari. Va mulțumim Bogdan Neacșu.
Cabinet Avocat
Cabinet Avocat2 ani în urmă
Recomand cu incredere serviciile acestei companii, in special departamentul de vanzari unde am fost tratat de fiecare data cu profesionalism si transparenta de domnisoara Barbulescu Ana Maria
Marilena Busa
Marilena Busa2 ani în urmă
Am achitat un avans pentru o mașină la d-ra Ana Maria am fost mulțumită de informațiile pe care mi le a oferit... Recomand cu incredere oameni foarte profesioniști.
Locații recomandate