/Bucuresti/Service auto

Tiriac Auto Service

nr., Șoseaua București-Ploiești 107, București 014104, România

Tiriac Auto Service
Service auto
3.4
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G3FC+V9 București, România
+40 21 407 1225
tiriacauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Corina Posoiu
Corina Posoiu2 ani în urmă
Am sunat de 3 ori, in zile diferite, pentru a programa o revizie + schimbare de cauciucuri, de fiecare data mi s-a spus ca voi fi sunata inapoi, acest lucru nu s-a intamplat. Foarte dezamagita.
Florin Ursache
Florin Ursache4 ani în urmă
Pana acum, am fost de doua ori cu masina in garanție. Ora programata nu se respectă. Mașina a stat în curte o ora, și după aceea 3 ore în 'service' cu capota ridicata, fără sa se apropie nimeni de ea. Personal incompetent, lipsiți de profesionalism.
Gabriel Radu
Gabriel Radu4 ani în urmă
Nu recomand acest service, acum trei ani am schimbat’ capota, farul stang si s au mai facut niste mici reparatii pe Casco..pana aici toate bune’.. dupa trei ani am constatat ca a inceput sa rugineasca capota, dupa o verificare mai atenta am observat ca, capota nu are logo ul Ford pe ea..probabil din cauza asta a ruginit ( nu a fost nou si nici OE)Recomandarea mea este sa aveti grija ce piese se pun pe masina daca va lasati masina la ei!!
Sorin Isac
Sorin Isac5 ani în urmă
Am facut revizia la ei, am fost incantat de cum a decurs totul, foarte calculati si precisi in tot ce fac pe acolo. Initial am fost sceptic cand am vazut toate reviewrile negative, dar nu am intampinat nici o problema. Categoric o sa revin si la urmatoarea revizie. Au sala de asteptare cu geam catre ateliere deci poti sa urmaresti ce se intampla.
Sebyyy-293 Tudor
Sebyyy-293 Tudor2 ani în urmă
Tiriac Auto, Service Baneasa!!!! Din cauza ceasurilor de bord ( s-au desfacut lipiturile, problema frecventa la Ford) imi apreau o gramada de erori, iar acestia mi-au schimbat piese de peste 10.000 lei si m-au trimis sa repar turbina ( alti 3000 lei). Evident, aceste erori nu erau reale, chiar in diagnoza au scris ca unele erori apar si dispar.. Pe factura imi apare tarif/verficare/piesa dar ei spun ca nu au verificat piesele daca se afla in parametrii, ci au schimbat piesele ce dadeau erori, conform diagnozei! Dupa ce, ultima oara, am cheltuit 4000 lei, a doua zi nu a mai pornit autoturismul, asta dupa ce am ajuns in Valcea, nici macar platforma pana la Bucuresti, nu au vrut sa o plateasca.
Al Va
Al Va2 ani în urmă
Execrabil. Neproductivi și dezinteresați. Industria auto suferă din cauza exemplelor de genul. Am venit cu 4 probleme separate și confirmate pe o mașină practic nou nouță, fiind acuzat și umilit că îmi imaginez problemele respective și că mașina NU ARE NIMIC; cu surle și trâmbițe din partea lor, experții trimiși de însăși zeii ingineriei și constatării printre noi, muritorii de rând. Bineînțeles că mașina a avut problemele spuse de mine, fiind reparată la alta reprezentanța ce nu poartă sigla Țiriac, după alte luni de căutări. O experiență pursânge românească. Recomand dacă vreți să vă certați cu oameni nepregătiți.
Alexandru Stoica
Alexandru Stoica2 ani în urmă
Cea mai slaba reprezentanță Ford.
Suspostor2
Suspostor22 ani în urmă
destul de serviabili, dar se putea si mai bine
Locații recomandate