/Bucuresti/Service auto

Bet Auto Service

Strada Drumul Garii 8, Fundeni 077085, România

Bet Auto Service
Service auto
3.7
111 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F599+CG București, România
+40 726 226 622
betautoservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Serrgiu C
Serrgiu C2 ani în urmă
Total dezamagit, un service de nota zero.
Am ajuns la ei cu o problemă ( aparuse niste vibrații la masina dupa 70/80 km/h) la un w204.
Au făcut o constatare partea mecanica si mi-au spus ca e problema in cardan, si reductor si numai stiu ce. ....in final 1600-1800 ron ...in dependenta ce mai gasesc ei.
Mie mi sa parut o suma maricica....dar nu prea aveam ce face. Am stabilit ca revin cu banutii pu a doua zi. Între timp am mers la un al service la recomandarea unei cunoștințe......si surpriză.......problema de fapt era in suportul cutie de viteze( rezolvat cu 250ron).
Nu stiu ce sa zic.....lipsa de professionalism sau doar au vrut sa ma rupa de bani.
Rusine categoric nu recomand !
Gabriel Negoita
Gabriel Negoita2 ani în urmă
Am gasit anunt tip pancarda pe un stalp unde scria MARE ITP 60 LEI. Am sunat la ei si mi-a răspuns cineva care era extrem de arogant ca este 200 lei desi i-am explicat ca este o dacia logan din 2011.
Mihai Cristian
Mihai Cristian4 ani în urmă
Angajati cu o atitudine de toata jena. Am pierdut si 200 de lei de pomana ca sa aduc masina pe platforma pana la ei.

Editare ulterioara: Ca sa va raspund mai concret de ce aveti angajati de o nesimtire extraordinara, fara chef de munca! Vad ca spuneti "colegul" deci nu sunteti dvs. cel de la receptie si nici nu ati fost acolo sa vedeti atitudinea "colegului". Cred ca bunul simt lipseste de la best auto (cu b nu cu B ca nu meritati).Nu sunt deloc pe modelul "clientul nostru, stapanul nostru" dar nici pe nesimtirea si aroganta unora. Cu o zi inainte s-a comunicat telefonic ce probleme are masina, si ni s-a spus sa o aducem in service. Am luat-o pe platforma si am adus-o. Colegul de la receptie, vizibil iritat de faptul ca il deranjam sambata pe 4 ianuarie, a inceput sa vorbeasca ca la piata. I-am vorbit frumos incercand sa ii explicam inca odata care sunt problemele masinii, dar din moment ce tot am adus-o la service (pem platforma), doream totusi si o verificare, indiferent ca era sau nu vorba de baterie! Constatarile se fac pe BANI! Ori voi nu vreti bani! I s-a explicat ca au fost verificate sigurantele, ca bateria a fost pusa pe redresor si se incadra in limitele specificate in manualul redresorului si anume, bateria trebuia sa fie intre 7.5 si 10.5V pentru a nu fi considerata defecta, iar la testul facut de redresor arata o valoare de 10.5, deci la limita superioara. Dupa 1 ora de stat pe redresor bateria indica 12V si incarcare maxima. Ba mai mult, "ochiul magic" era inca verde. Eu nu sunt mecanic si nici nu ma pricep, eu doar ii spuneam ce zicea manualul redresorului, temandu-ma sa nu fie o alta problema mai grava, poate vreun scurt la partea electrica, care sa consume bateria. Apoi s-a incercat pornirea cu cabluri si nici asa nu a mers. In aceste conditii am dorit o verificare a masinii, pentru a elimina alte probleme! Voi asta nu vreti sa intelegeti! Eram un client care dorea o constatare! Nu sa fiu luat la misto de un angajat fara chef de munca. Nu cred ca ar strica sa va trimiteti angajatii la ceva cursuri de "client relationship management". Invatati sa vorbiti cu clientii si poate nu o sa mai primiti atatea review-uri negative. Vad ca nu sunt singurul care s-a lovit de aroganta angajatilor dvs. si de negocieri de genul, "daca e bateria de vina mi-o platiti dublu, daca nu e bateria v-o dau gratis".

Nu-i nimic, daca voi nu ati vrut bani, am mers la alt service unde au stiut sa vorbeasca omeneste si de la care am achizitionat si o baterie noua si au si testat masina sa nu fie vreun scurt care sa consume bateria.
Razvan Negru
Razvan Negru4 ani în urmă
Nu recomand, pe lângă faptul ca au crescut itp'ul aproape dublu, te pica foarte ușor și cu zâmbetul pe buze. Câteva ex: frâne fata spate ok, frana staționare stânga spate sub 8% la dintele x, racorduri flexibile cu probleme, dar noxele au ieșit în parametrii. Ridica farurile la maxim, observație farurile nu bat corespunzător. Ținând cont de observațiile de mai sus, '' va recomand sa vorbiți cu băieții de la service''. Va las pe fiecare sa trageți concluziile. :)
***Influenți... Dacă îndrăzniți să le dați feedback uri care deranjează, negative vă pot anula itp-ul. Vreți sa trecem la jigniri? Mașina nu o mai aduc la voi, dar poate ne mai întâlnim.
George Cuculescu
George Cuculescu5 ani în urmă
Înlocuire lichid frâna
200 ron cu lichidul lor (lichid ATE - 50 ron 1L) destul de mare pretul mi s-a parut dar am acceptat pentru ca au făcut lucrarea pe loc
Sovar alexandru
Sovar alexandru2 ani în urmă
O sala de sport exceptionala. Raport calitae pret rxceptionala. Ca si recomandare poti merge cand vrei si poti.aparatele sunt noi iar spatiile foarte curate
Daniel Chirita
Daniel Chirita2 ani în urmă
Apreciez profesionalismul si bunul simt al angajatilor din acest service. Am fost cu 3 probleme separate: ITP, scurgere de combustibil si probleme cu aerul conditionat. Am fost consiliat pentru doua dintre aceste probleme fara a fi nevoit sa inlocuiesc vreo piesa desi puteau sa ma tarifeze pentru constatare. Acest lucru mi-a intarit increderea in ei si o sa revin de cate ori o sa am nevoie de ceva la masina. Daca ar fi avut si tinichigerie ar fi fost perfect.
Bogdan C.
Bogdan C.2 ani în urmă
Neprofesionisti ! ! Am fost la ei pentru a diagnostica si ulterior , repara masina. Simptom: la viraj maxim stanga se auzea un "troncanit" destul de puternic..dar numai la viraj din scurt . Concluzia lor a fost capul de planetara...zis si facut necunoscator fiind si increzator in cunostiintele lor mecanice. Piesa peste 600 ron plus manopera. Plec de la ei si merg sa fac schimbul de roti pt. sezonul de iarna. La vulcanizare ii las tipului bacsis inainte sa se apuce de treaba ca sa i-mi iau de grija...Ce sa vezi la final tipul ma anunta ca sa nu ma supar el mi-a fixat cu un holșurub contra aripa de pe interiorul rotii ...aceasta din urma atingea burduful capului de planetara care la viraj scotea acel sunet. Deci trageti voi concluzia singuri. Am avut comandate tot la ei si discurile de frana fata car am refuzat sa le mai montez la ei si am decis sa schimb service ul...ce sa vezi surpriza nu erau cele dedicate tipului de prindere. Si intoarcete la ei si cerele explicatii dale data comenzii, ce mai ca nu ma recunosteau ca am fost la ei cu cateva zile in urma ...abia am reusit sa recuperez banii platiti pe piesa . Deci in concluzie NU VA RECOMAND SA MERGETI LA EI !!!!
Locații recomandate