/Bucuresti/Service auto

F5Auto.ro Service (Doctor Auto Distribution SRL)

Bulevardul Energeticienilor 110, București 032092, România

F5Auto.ro Service (Doctor Auto Distribution SRL)
Service auto
4.6
264 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C44W+FQ București, România
+40 733 690 508
f5auto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
C H
C H2 ani în urmă
Experienta de 5 stele. Pentru ca rar intalnesti sa te duci intr-un service, sa iti vanda niste piese cu adaos minim si sa iti factureze corect manopera pentru ce ai. Am fost la ei acum o luna, f multumit de toata experienta : de la comandatul pieselor in care te intreaba daca ai preferinte si iti dau optiuni, pana la ora programata cand a trebuit sa o aduc, interventie si ora de ridicare. Totul a mers struna. Dupa o luna nu mi-au aparut alte probleme, masina merge struna. Tot la ei ma opresc daca mai am probleme cu masina.
Costi
Costi2 ani în urmă
Amabili. Am fost pt un test acumulator auto achizitionat de la ei. Cost verificare, gratuit. Acumulator rombat premier cu vechime 3 ani si 2 luni. Deja cere inlocuire. Capacitate 60%!!! Garantie 3 ani! Fara comentarii!!!
Emilian dragomirescu
Emilian dragomirescu2 ani în urmă
Un service excelent, preturi bune, personal calificat si foarte amabil, merg acolo de 2 ani, recomand
Palasanu Catalin
Palasanu Catalin2 ani în urmă
Am fost la baieti pentru verificare /prelungire garantie la o baterie .Totul rapid ,baietii super de treaba.
Mihai Bica
Mihai Bica2 ani în urmă
Un partener de încredere care oferă servicii de calitate. Am rezolvat mai multe defectiuni, dar și operațiuni de mentenanta, cu ajutorul lor și sunt mulțumit.
Gabriela Diaconu
Gabriela Diaconu2 ani în urmă
Seriosi si profesionisti. Am apelat la ei pentru revizie completa, programarea a fost in timp util, au livrat tot ce au promis, jos palaria! Mai exista speranta in Ro cu astfel de oameni. Sper sa aveti un business prosper si sa mentineti standardele de calitate. Multumiri!
Cristian Diaconu
Cristian Diaconu2 ani în urmă
Am venit pentru prima data la ei si am facut revizia mașinii ,schimb ulei, filtre etc .Rapid ,eficient, profesionalism si forte mult respect si din partea celor de la birou si a mecanicilor👍

La 2 zile am venit sa schimb kit-ul de distribuție la un ford focus 2 si vreau sa va spun ca am ramas foarte impresionat si foarte multumit ,la ora 9 am adus masina iar la ora 12 a fost gata. Preturi corecte, fara smecheri ,ce este pe factura erea pus si pe masina, mecanici f.buni.
RECOMAND cu încredere service-ul si in mod special mecanicul CATALIN .👏👏👏👏
Android App
Android App2 ani în urmă
Rapid, eficient si calitativ! Pretul mai mult decat decent, comparand am primit oferte cu 30-50% mai mari in alte locatii. Personal calificat si amabil, atat mecanicii cat si la birou!
Locații recomandate