/Bucuresti/Service auto

Brady

Bulevardul Iuliu Maniu 291, București 061101, România

Brady
Service auto
4.1
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXMM+RV București, România
+40 21 318 7650
bradytrade.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paty842
Paty8422 ani în urmă
A 3-a experienta cu acest service te programeaza la o anumita ora de fiecare data am ajuns chiar mai devreme, si tot timpul stai si astepti cel putin 3-4 ore efectiv degeaba . De ex schimb bujii, ulei, filtre care in niciun caz nu dureaza 4 h.De ce mai programati oameni la ora x daca tot sunteti praf cu organizarea?
Iulian Slabu
Iulian Slabu2 ani în urmă
Așa arată o mașina cumpărată de la divizia secondat-hand după ce ei pretind ca au efectuat revizia motor+cutie. Așa ca aveți mare grija cu ei foarte neserioși după multe discuții cu ei, discuții in care sau încurcat in minciuni, am aflat ca revizia nici măcar nu a fost trecută/bifata in sistemul lor online. Recomandare?!?!?! Evitați sau stați cu ochii pe ei.
Costel Musa
Costel Musa2 ani în urmă
Vi se pare normal aceste amortizoare sa fie în calitate bună? Nu vor sa îmi schimbe amortizoarele, spun ca nu este necesar schimbarea lor, deoarece nu are defecțiune. MASINA ARE DOAR 40.000 DE km. SKODA OCTAVIA 3. Luata de noua .
Cristian Florentin
Cristian Florentin2 ani în urmă
Dezastruos. Am lăsat mașina la ora 08.30 pentru un banal schimb de ulei și schimb lichid frână. Mi-au spus că durează maxim 2 ore. La ora 13 mașina era în același loc în care am lăsat-o. Pe monitoare figura că intră în service la ora 14 și asta, probabil, că am insistat eu. Nu am mai așteptat pt că aveam nevoie urgent de mașină. Se pare că intervențiile la auto se fac pe alte criterii, nu in ordinea programărilor.
Concluzia: am pierdut jumătate de zi degeaba. Evitați pe cât posibil Brady Trade! Mentalitate, atitudine și management de doi bani, de service de cartier nu de reprezentanța oficial Skoda -VW!
Gabriel Tigaran
Gabriel Tigaran2 ani în urmă
Sunt posesor Skoda si client fidel Brady de 15 ani, dar ultima revizie mi-a lasat un gust amar. Am dus-o vineri (11.02.2022, ora 16.00) pt revizie, le-am spus ca simt ceva la compresor sau alternator ca nefuncționând ok, m-a sunat un mecanic la 21.30 si mi-a spus că e compresorul blocat, dar mi l-a deblocat, însă va trebui schimbat. Am luat-o din service sambata dimineata, avea un zgomot mult mai intens, însă am plecat și nu am ajuns cu ea decât până la Valea Ialomitei, acolo "a murit"!!! Astept până luni să văd cu ce mă puteți ajuta!
Încă mai sper în buna dvs credință!
M m
M m2 ani în urmă
Evitati! Nu au personal calificat! Pentru schimb ulei+ bujii "mecanicul" care avea 20 de ani a rupt o mufa de la o alta piesa, au tinut masina o saptamana in service ca sa vina piesa stricata de ei si dupa o saptamana ne.au dat masina zgariata
Alexandru bordeianu
Alexandru bordeianu2 ani în urmă
EVITATI acest service!!! Merg pentru o constare pentru un martor aprins in bord. Dezastru, deviz estimativ la 12000 RON!
Suparat merg la o diagnoza, recomandata de pe un forum auto. Surpriza cu 50 ron diagnoza si 70 ron un senzor s-a rezolvat problema!!!
EVITATI acest service!!!
Sunt obligat sa dau 1 stea, nu merita nici o stea!!!
Ilie Florin
Ilie Florin2 ani în urmă
Verificati istoricul masinilor vandute de acesti....indiferent de ce va spun...ma refer la parcul cu masini rulate...vand masini cu accident in istoric iar ei spun ca nu au fost implicate in vreun accident....sau cel mai sigur este sa-i evitati pe acesti domni de la Brady auto rulate
Locații recomandate