/Bucuresti/Service auto

AUTOWAB

Intrarea Reconstrucției 2, București 031726, România

AUTOWAB
Service auto
4.4
137 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4FW+R5 București, România
+40 21 324 2303
autowab.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alin Badea
Alin Badea2 ani în urmă
Am rămas plăcut surprins de calitatea serviciilor, atenția la detalii și relația cu reprezentanții acestei unități de service!
Recomand!
Madalin Carp
Madalin Carp2 ani în urmă
Am ajuns la acest service de fiecare data printr-o recomandare la ani de zile diferenta si cu masini diferite. De fiecare data am folosit polita RCA a celui care m-a lovit si de fiecare data cei de la service au fost atenti sa imi arate ca mai erau lucruri de trecut pe constatarea asiguratorului. Nu au intarziat niciodata, au fost amabili si foarte profesionisti in abordare. De fiecare data am fost multumit de ce am reparat la ei si am avut chestii de tinichigerie, vopsitorie, ceva schimbare de piese si ceva parte electrica. Sunt oameni comunicativi si destul de directi. Le multumesc mult pe aceasta cale si am de gand sa revin la ei la prima revizie la masina.
PS Nu, nu am nici o relatie de familie sau cunostinte la aceasta firma desi oamenii s-au purat ca si cum ne-am cunoaste de la prima intalnire. :)
Alex C
Alex C2 ani în urmă
Sunat pt inlocuire alternator BMW E39. Aveam piesa. Mi s-a spus ca nu lucreaza pe partea electrica desi este pur mecanica. Scoti piesa veche, inlocuiesti cu cea noua. Este foarte simplu. As fi facut si singur daca as fi avut sculele necresare. Probabil nu ii intereseaza lucrarile ieftine.
Maer Mihaela
Maer Mihaela2 ani în urmă
Cea mai serioasa firma de service auto .Sunt foarte multumita de servicii ,revin desi sper sa fie rar nevoie😂.Recomand cu sufletul deschis !
Sea Diver
Sea Diver3 ani în urmă
Am folosit de mai multe ori serviciile lor, mai ales cele legate de tinichigerie si vopsitorie auto.
Totul a decurs impecabil.
Poate cea mai buna experienta cu AUTOWAB a fost cand masina mi-a fost lovita in trafic si a fost nevoie sa apelez la RCA-ul vinovatului.
Si in acest caz totul a decurs perfect si chiar am primit o masina pentru a o folosi cat timp au durat reparatiile, pe costul asiguratorului.
Recomand cu incredere serviciile lor!
Bimmerparts bmw
Bimmerparts bmw3 ani în urmă
Recomand service-ul AUTOWAB, am vopsit 2 masini la ei, profi si rapid , preturi decente. Daca voi mai avea nevoie de vopsitorie direct la ei o sa apelez.
Multe stele de la mie, multumesc AUTOWAB
Gabriela Garbea
Gabriela Garbea2 ani în urmă
Un service auto cu profesioniști și oameni de cuvânt, felicitări și în continuare tot așa!
Iulian Prodan
Iulian Prodan2 ani în urmă
Recomand! Prima oară când am apelat la AutoWab. Am dorit o expertiza mecanică, urmată de revizie și ITP. Mi-au răspuns la toate întrebările, eu nefiind un cunoscător. De asemenea, mi-au sugerat ce alte piese sunt uzate și ar trebui avute în vedere pentru inlocuire, dar care nu sunt în regim de urgență. Personal amabil, experiență pozitivă.
Locații recomandate