/Bucuresti/Service auto

AUTO LEADER EXPIM S.R.L.

Șoseaua Gării Cățelu 30-32, București 032993, România

AUTO LEADER EXPIM S.R.L.
Service auto
4.5
140 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5PX+RG București, România
+40 21 256 3595
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Bog
Bogdan Bog2 ani în urmă
Am fost sa îmi fac itp-ul și mi-a zis ca nu îmi baga masina ca are clienții lui care vin sa le treacă itp-ul...un om de toată jena și un șpăgar notoriu. La telefon mi-au zis ca nu este cu programare. Sunteți niște lideri de ...
Sfeatcu Ioan Catalin
Sfeatcu Ioan Catalin2 ani în urmă
Am facut doar ITP-ul aici (nu trebuie făcută programare) si totul a fost ok. Dl. Inspector foarte de treabă.
Dacă o sa am nevoie si de service o sa apelez tot la ei.
Andreea Neacsu
Andreea Neacsu2 ani în urmă
Un service cu oameni profesionisti!
Vali Piros
Vali Piros2 ani în urmă
Mecanici foarte buni si preturi moderate.
Marius_ARR (Marius_ARR)
Marius_ARR (Marius_ARR)2 ani în urmă
Efectuat programare pentru inlocuit bujii incandescente Citroen, ajuns la service unde mecanicul a inceput sa se vaite, dupa ce a vazut ce e de facut... Ba ca nu stie exact daca se pot extrage bujiile, ba ca tre demontate multe piese (de parca era vina mea ca masina are atatea piese), ba ca nu e lucrare de 3 ore cat a spus persoana care a facut programarea, ba ca nu are cum sa se incadreze in timp nici daca incepe de dimineata lucrul la ea pt ca are alte programari, etc, etc, etc. Pe scurt, ar fi bine sa scoateti din lista servisarea la autoturismele Citroen deoarece au prea multe piese si este mult de munca, de parca ati fi facut lucrarea pe gratis... Parerea mea este sa ramaneti doar la schimbul de ulei si inlocuit placute de frana! Vina mea ca m-am adresat unei firme care se lauda ca face multe, chiar am crezut ca se fac si reparatii de mecanica... Nu stiu daca am sugerat bine schimbul de ulei la Citroen, s-ar putea sa dureze si ala mai mult de o zi, daca cumva tre demontat vreun scut de motor asa ca d-aia sugerez sa scoateti Citroen din oferta. La Citroen chiar este nevoie de mecanici cu experienta, ceea ce se pare ca duceti lipsa, din pacate! O ultima precizare la comentariul mecanicului care a spus ca lucrarea nu ar fi avut cum sa dureze 3 ore dupa spusele persoanei care s-a ocupat de programare: Asadar stimati "meseriasi", timpul de executie se refera la un muncitor CALIFICAT, cu experienta si care stie sa foloseasca sculele dedicate servisarii unui anumit tip de vehicul. Pentru neexperimentati, amatori, lucrarile dureaza de 2...3 ori, poate mai mult. Cam atat, deci fara Citroen in lista, multumesc!
Monica Ardelean
Monica Ardelean2 ani în urmă
Mecanici priceputi, servicii prompte si personal agreabil. Nota 5 si coronita.
Salam Florin
Salam Florin2 ani în urmă
Profesionisti, recomand cu placere. O colaborare stransa de peste 10 ani. Las cheia si vin a doua zi, orice a avut masina.
Vagner traian
Vagner traian2 ani în urmă
Fetele de la recepție implicate în activitatea de reparat,recepția pieselor. Mecanici foarte buni.Multumesc
Locații recomandate