/Bucuresti/Service auto

AD Auto Total

Strada Verzișori 16, București 040038, România

AD Auto Total
Service auto
4.5
253 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C495+WF București, România
+40 21 317 5909
autototal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin
Catalin2 ani în urmă
Ambili si rapizi.
Safarry Safarry
Safarry Safarry2 ani în urmă
Va dau trei stele din cauza soferului dvs care conduce autovehiculul cu nr de inmatriculare B 323 ATT care dupa ce a avut intentia sa parcheze in fata unui magazin si ai bloca accesul si i am spus sa nu parcheze in acel loc,el mi a raspuns cu un ton de "smecher" "da ce blochez aici?" Poate angajatul dvs va avea ceva de invatat din aceasta fapta...fapta de a nu bloca accesul intr un magazin

Nu dau review ul pentru magazin/firma,il dau strict pentru sofer!
ChiED
ChiED4 ani în urmă
servicii proaste si nu ofera garantie ! Am cumparat o clapeta admisie aer de la epiesa, care a achizitionat-o de la ad auto total.Nu au vrut sa-mi schimbe piesa si nici sa-mi dea banii inapoi, cu toate ca am prezentat diagnoza facuta de un service autorizat RAR. Epiesa m-a trimis la AD AUTO TOTAL, pe motiv ca ei ofera garantia. Au facut cica ei o verificare si au constatat ca piesa ar fi buna... Le-am propus sa-mi monteze ei piesa pe masina si sa vada faptul ca se aprind senzorii din bord. Nu au vrut nici asa, motivand ca au pierdut si asa destul de mult timp montand piesa mea pe o masina a lor ca sa o verifice. I-am reclamat la OPC, dar am primit raspuns sa ma adresez instantei de judecata deoarece ei nu sunt abilitati sa efectueze exepertize tehnice. Tipic pt Romania... In continuare, doresc sa multumesc domnului SAVU CRISTIAN de la AD AUTO TOTAL pentru NESIMTIREA de care a dat dovada si pt respectul oferit unui client!
Adda Andreea
Adda Andreea5 ani în urmă
Usor dezorganizati cand sunt coplesiti, unele produse din stoc de fapt nu sunt pe stoc.. dar altminteri sunt multumita de colaborarea de ei.
Preturi bune, gama larga de producatori, preturi pentru toate buzunarele. Clientii mei sunt multumiti si prin ei , si eu!
Bogdan Sandu
Bogdan Sandu6 ani în urmă
Distribuitor de piese auto B2B, ceea ce înseamnă că persoanele fizice nu vor putea sa cumpere piese la prețurile excelente oferite de către companie. Însă asta nu schimbă cu nimic faptul că orice lucreaza cu Auto Total primește servicii și produse de calitate. Oamenii ăștia nu vând produse, vând "viteză"!
Dandyyy
Dandyyy2 ani în urmă
Super preturi, nu există repere sa nu te poată ajuta.
Adrian Dinu
Adrian Dinu2 ani în urmă
Hai sa fim serioși. Este o firma mare dar nu sunt cei mai buni ca preturi OE și AM. Au și concurenta rivali în piață. Ar fi bine dacă ar cumpara și persoane fizice direct de la ei , poate atunci vor fi cei mai mari. Stiu ca este greu de lucrat cu clientul final dar cu management și băieții pregătiți se poate. Atunci veți rupe concurenta ca vanzari plafon Target orice.
NICULAE TABARANA
NICULAE TABARANA2 ani în urmă
Am comandat o piesa la,AD Auto Total ,care nu a functionat bine de la inceput si in momentul in care am incercat sa intreb se garantie mi sa dat o lista foarte mare ptr acte ,prin care mi-a demonstrat ca nu primesc nici o garantie .Asa ca totul este ok pana cand intrebati de garantie.Piesa luata era o incuietoare de haion.
Revin cu lista de acte necesare ptr garantie data de reprezentantul din Calarasi
Locații recomandate