/Bucuresti/Service auto

Service Titan

Strada Nicolae Teclu 5, București 032368, România

Service Titan
Service auto
3.8
166 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C633+M4 București, România
+40 760 651 020
servicetitan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dumitru1 an în urmă
Am fost la ei sa îmi înlocuiesc distribuția, la un audi A5 , in 6 ore si ceva a fost gata mașina foarte pricepuți recomand !
Gianni gia
Gianni gia2 ani în urmă
.Am fost la ei acum mai bine de 2 ani sa schimb placutele de frana, fusesem deja la ei si fiind bine servit asa ca m-am intors, pentru a schimba placutele, a necesitat verificare (100 ron). Dupa verificare estimarea a fost in jur de 1700 EURO, multe piese de schimbat sub masina. Mi s-a spus că nu va dura 1 an, risc de rupere etc. Din moment ce nu auzeam niciun zgomot, vibratii sau orice altceva si masina era in regula doar am schimbat franele.Acum dupa 2,5 ani si alte vizite la alt service pot spune ca au incercat sa schimbe piese fara motiv. Rușine. Foarte amiabil personal in birou !!
Esther
Esther2 ani în urmă
Citind comentariile anterioare am avut emoții cu masina mea, un Q5. Dar Domnul Florin, mecanicul, s a ridicat la așteptările noastre , totul a fost perfect. Am așteptat înăuntrul service-ului pana a fost gata pentru a ma asigura ca totul se face cum vrem. Raport preț/calitate corect.
Nightassasin100
Nightassasin1002 ani în urmă
Daca aveti nevoie de un mecanic bun, aici este locul, cereti cu Florin. Un om serios, priceput si eficient, mi-a facut distributia la un A5 in 6 ore fara nici o problema. Daca doriti sa veniti pentru partea de electrica, recomandarea mea ar fi sa nu, am avut o eroare pe un circuit electric si dupa cateva saptamani pierdute de asteptari si drumuri mi se spune ca dureaza pana vin ceva piese. Intre timp am fost la un alt electrician care a constatat ca 2 fire erau de fapt inversate si alte mici probleme care au rezultat din vizitele mele la acest service. Pentru mecanica la Florin, 5 stele, pt electrica as da 0 daca ar fi posibil. Am dat 3 deoarece asta este media intre cele 2 servicii. Ar mai fi multe de spus pt electrica, dar prefer sa fiu sumar. O zi buna tuturor!
Gigi shaoru
Gigi shaoru2 ani în urmă
Am fost la acest service sa verifice climatizarea masinii, iar dupa ce au verificat in amanunt au spus ca este ok, si au incarcat instalatia cu freon.
Am plecat cu aerul functionand .
A doua zi aerul iar nu functiona, si m-am intors la ei sa vada care este problema si mi-au spus ca este de vina compresorul si ca ei mai mult nu pot face, desi banii i-au luat ca sa functioneze aerul o singura zi, 180 de lei.
Banii nu i-au returnat si acum ma intreb ce s-ar intampla daca ar face o verificare asemanatoare sistemului de franare sau de directie al unei masini ?
O constatare gresita ne poate omora.
Adelin Manea
Adelin Manea2 ani în urmă
Netransparenti cu privire la preturi. Foarte deranjati daca le ceri coduri de piese pe care iti recomanda sa le schimbi. Practic dupa constatare ori platesti piesele la ei la preturi pe care nu le poti verifica...ori iti arata cu degetul o piesa si iti spun numele ei (in cazul meu un nume generic) si Pa
Ionut Dumitrache
Ionut Dumitrache2 ani în urmă
Oamenii efectiv repara chestii, dar îți strica altceva ca să îți mai faca cate o " oferta". Am fost prima oara la ei ca pierdeam niște antigel. Mi-au găsit mai multe probleme pe lângă (placute, etrier, discuri, etc), deviz 4500 de lei. Am zis ok, hai ca reparam tot. O luna mai târziu eroare de frână de mana în bord ca să aflu că de atunci nu îmi mai tine frână de mana pe toată respectiva. Am zis ca e o coincidenta și am trecut cu vederea. După un timp am ajuns iar la ei ca mi s-a desprins ventilatorul de la radiator. Mi le-au schimbat pe amândouă și m-au anunțat ca am o "problema pe partea electrica". După ce le-au schimbat, ventilatoarele se învârteau non stop, nu mai mergea clima cum trebuie, nu mai afișa temperatura exterioara. Pentru verificarea instalației electrice îmi cereau 500 de lei, doar verificare. Sa aflu ulterior de la o cunoștință ca tot defectul " electric" era din cauza ca atunci când mi-au montat ventilatoarele alea nu au legat o mufa(intenționat nu a fost legata dupa părerea mea) . Deci îmi cereau 500 de lei ca să verifice ca nu au legat o mufa. În cazul în care reparam tot la ei, probabil ca îmi cereau 2000 de lei ca era "instalația defecta".
Sunt efectiv niște jepcari, au niște preturi astronomice și pe langa asta îți strica altele care sunt ok.
Repet îmi cereau 500 de lei sa verifice ca nu au legat tot ei o mufa. Mi s-a părut incredibil.
Îmi pare maxim de rău că le-am donat efectiv câteva mii de lei
Razvan
Razvan2 ani în urmă
Nu mi-au rezolvat problema, dar au incercat ...

Mi se pare ca Service TItan e un service ca majoritatea din Bucuresti/RO, nici rau nici bun. Am fost acolo cu un A3/2014 cu o problema la motor. Ei au schimbat ceva piese dar problema a reaparut la 1 sapatamana dupa ce am scos-o din service. Am fost inapoi cu ea, dar nu erau siguri de ce apare.

Manopera cam scumpa dpmdv, pret de Dealership.

Am schimbat si uleiul la ei, dar a trebuit sa dezbat cu doamna de la receptie cati litri de ulei e nevoie. Ea zicea 5l ca asa ii arata in nu stiu ce sistem, dar eu stiam sigur ca abia intra 3.5 in motorul meu de 1.4tfsi. Evident au ajuns 4L . Doamne iarta-ne pt toti

Service-ul nu mi se pare deloc grozav, dar probabil mai bun ca cineva care repara masini in curtea casei

Pana la urma am mers la Audi Pipera sa vad daca pot repara ei motorul, dar si aia s-au chinuit sa gaseasca problema, si am facut vreo 4 drumuri pana acolo, deci nu pot ii recomand nici pe ei. Asta este, masinile sunt greu de intretinut
Sorin Petrescu
Sorin Petrescu2 ani în urmă
Am fost de trei ori in ultima jumatate de an la acest service, cu urmatoarele solicitari:
-schimb ulei si filtre Octavia
-schimb amortizoare haion Octavia
-diagnoza si schimbare incuietoare usa Passat
De fiecare data problemele s-au rezolvat cu promptitudine. Recomand acest service.
O singura sugestie: daca in urma diagnozei reparatiile se fac in acelasi service, diagnoza nu ar trebui platita separat.
Locații recomandate