/Bucuresti/Service auto

T.M.D Lasting Service

Strada Victor Brauner 42C, București 032621, România

T.M.D Lasting Service
Service auto
4.1
95 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C664+H3 București, România
+40 745 060 216
lastingservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Chirilov
George Chirilov2 ani în urmă
Am fost pt un schimb de anvelope. Erau in pauza de masa, un domn mi a spus sa astept la poarta in jur de 30min pana o termina. Dupa 45min in care nimeni nu m a bagat in seama ma duc la receptie si imi spun ca nu fac acest serviciu. O sa le dau mai multe stele dupa o vizita in service, daca rezultatele sunt satisfacatoare.
Ps diagnoza Logan 120 ron.
Spanache constantin
Spanache constantin3 ani în urmă
Au fost promti si foarte profesionali. Mi s-au pus si poze cu piesele care mi se dadeau jos si cu cele montate noi in interiorul masini (kit ambreiaj complet) recomand
OLiX (OLiX)
OLiX (OLiX)4 ani în urmă
S-au miscat foarte repede cu o reparatie destul de serioasa! Masina arata ca noua! Ca sa nu mai spun ca am primit si masina de la ei pe perioada reparatie! Recomand!
Victor Revsin
Victor Revsin5 ani în urmă
Am fost la acest service pentru a vopsi o bara spate. Au ratat culoarea si dupa doua luni vopseaua a crapat. Factura a fost in valoare de ~1000 RON.
Iulian Constantin
Iulian Constantin7 ani în urmă
Oamenii ăștia sunt șmecherii tipici. Serviciile nu sunt neapărat cele mai rele dar oferta făcută de ei este de 3 ori mai mare decât în alte părți. O fi un accident ce am pățit eu dar mi-e clar că nu voi mai călca pe acolo și o să le spun tuturor să-i evite!!!!
Sc0ic4
Sc0ic47 ani în urmă
Preturi mari,servici slabe,mecanici super slabi am fost la constatare nu si-au dat seama ce are masina! Nu recomand
Adrian-Mihai IRIMIA
Adrian-Mihai IRIMIA2 ani în urmă
Personal amabil si profesionist, orientat catre problemele clientilor si colaboratorilor. De fiecare data am fost servit repede si bine, nimic de reprosat. Consultanta de specialitate si preturi decente pentru servicii de calitate. Recomand
Nae Georgian-Cristian
Nae Georgian-Cristian2 ani în urmă
Ca practicant la această firmă, tin sa mentionez ca din SEPTEMBRIE, de când s-a semnat contractul în care este promis o bursa, nu am primit-o de 8 luni, nici eu nici ceilalți colegi ai mei tot practicanți la această firmă. S-a venit decât de 2 ori la această firmă în scopul de practica dar ce sa vedeți, ne-a pus decât să ne uitam la ceea ce fac ei!!! Au mai susținut că trebuie să avem echipament de protectie, da sa il cumpărăm noi. V.2 Art.7(1) punctul d. Sa nu mai spunem ca nu respectă respectivul contract. Dar ne-au suspendat și practica pe timp de 2 saptamani, motiv necunoscut. Suni și întrebi de burse, ti se închide în nas, le scrii pe whatsapp esti lăsat în seen. Nu recomand sub nicio formă această firmă sau "service" dacă i se poate spune asa sub nicio formă.
Locații recomandate