/Brasov/Service auto

Sigemo

Strada Zizinului Nr. 113, Brașov 500407, România

Sigemo
Service auto
4.5
236 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJXQ+QJ Brașov, România
+40 368 440 422
sigemo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Busilo
Adrian Busilo2 ani în urmă
Sunt mulțumit de serviciile de calitate oferite de sigemo, și personalul este foarte amabil. Revin de fiecare data cu plăcere.
Dorina carmen Scarlat
Dorina carmen Scarlat2 ani în urmă
Superlativ, totul de la discuția la telefon pina la ieșitul cu mașina din garaj totul efect. Servicii rapide ireproșabile.
Marius Moldoveanu
Marius Moldoveanu2 ani în urmă
Sotia mea a avut o experienta foarte neplacuta aici : nu stiu daca are legatura cu faptul ca o femeie singura a mers sa schimbe anvelopele sau poate a fost un caz izolat, insa eu unul stau si ma intreb de unde cele 4,5 stele rating:
1)Cei de la receptie : lipsa totala de a relationa cu clientul; parca le luai bani din buzunar daca le puneai cateva intrebari
2)Dupa schimbul de anvelope, cele vechi au fost puse in masina ca intr-o caruta ( plafonul meu e pur si simplu batjocorit)
3)Chiar daca anvelopele vechi nu aveau saci, consider ca avand putina atentie pentru bunul clientului nu se ajungea in situatia asta.

Personal nu voi mai merge si nu voi mai recomanda nimanui sa vina aici.
Popovici Daniel
Popovici Daniel2 ani în urmă
Una se vorbește alta se intâmplă,pleci cu ornamente lipsă,ți se spune de un preț dar ajungi să plătești mai mult,așteptarea să ti se aducă ce ai nevoie e imensă sau se găsesc"alternative"!!!
Am circulat peste 10000 km cu anvelopele vechi și nu a cazut capacul central de la jantă si dupa montarea anvelopelor am ajuns la domiciliu fără!!!"cică n aș fi avut"😆😡
Nicolae Fratila
Nicolae Fratila2 ani în urmă
Încerc de câteva zile sa vorbesc la telefon cu voi sa fac o programare. Nici un răspuns. Mă voi duce către alt furnizor de servicii similare.
Szentpali Alexandru
Szentpali Alexandru5 ani în urmă
Totul se face pe baza de programare. Totul e foarte bine pus la punct si la ora programată masina intra la schimbul de anvelope. Anvelopele noi cumpărate de la ei sunt la prețuri foarte bune
Florin Burdarus
Florin Burdarus2 ani în urmă
Am sunat la ora 9:30 pentru o programare, mi s-a spus la telefon ca pot merge oricând, sau chiar cât mai repede pentru ca nu au programări deloc și programul e lejer, îmi las treburile, ajung in 30 min, sa nu cumva sa se aglomereze mai pe la prânz, ajung liniștit acolo și văd un camion plin cu anvelope, băiatul care știu ca se ocupa de geometrie, era in camion și descarca, iar doamna de lângă cu cafeaua și Țigara in mâna îmi spune: “Numa puțin sa descarce băieții camionul apoi poți intra”, și la care alt angajat care stătea langa camion spune ironic: “sunt doar 1000 de bucăți”. Și uite asa am rămas și cu treburile nefăcute și cu geometria nereglata, fiind client vechi, și nu fac doar o mașina pe an...
Am fost client fidel dar nu am sa mai calc acolo. :)
Dani Popica
Dani Popica2 ani în urmă
Din pacate am avut o experienta foarte neplacuta cu aceasta firma. Am comandat 4 anvelope , destul de rare pe piata, pentru o camioneta Ford. Deoarece in oferta beneficiez de montaj gatuit am facut programare pentru vineri 20.11. Joi , 19.11, am trecut pe la sediu din Brasov si am rugat angajata de la receptie sa ma reprogrameze pentru o alta data deoarece camioneta vineri va fi in service cu probleme mecanice. S-a facut o programare noua pentru marti 24.11, dar cand m-am prezentat , surpriza , angajatul de la receptie spune foarte nonsalant ca programarea este pentru joi 26.11. Cu alte cuvinte m-am simtit facut prost in fata. Atitudinea celer doi angajati de la receptie ( ora 8 /24.11) total neprofesioanala. Am ajuns la 8 fara 5 min , angajata imi atrage atentia ca inca nu este ora 8, ca baietii trebuie sa isi bea si ei cafeaua plus ca ea are de rezolvat multe email-uri. Imi pare rau dar pe viitor nu voi mai apela la aceasta firma cu angajati total neprofesionisti , fara orientare catre client care te fac mincinos in fata. Aveam alta impresie dar toata poveastea este tipic romaneasca, mentalitate zero." Succes" mai departe.
Locații recomandate