/Brasov/Service auto

Bidago car

Strada Școlii 6A, Brașov, România

Bidago car
Service auto
4.2
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH4M+VJ Brașov, România
+40 723 647 981
parbrize-lunete.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel leeuw
Daniel leeuw2 ani în urmă
M
Am schimbat parbrizul la un Jaguar X type.
Super mulțumit
Ionut ionut
Ionut ionut2 ani în urmă
Foarte buni,personal amabil si specializat ! Recomand cu incredere !
Daniela Grovu
Daniela Grovu2 ani în urmă
Profesionalism! Programari respectate, fara timp de așteptare, evaluare/ constatare rapida, execuția reparațiilor necesare la fel de rapida, în timpul estimat. Comunicare excelenta mulțumită lui Daniel.
Daniel Cioban
Daniel Cioban4 ani în urmă
Doar i-am cunoscut pe băieți deocamdată, mi-au făcut o inspectie la masina. Mi s-au părut super ok, știau despre ce vorbesc. Urmează sa revin pentru unele reparații la masina. Prima impresie a fost foarte bună.
Alexandru Kerekes
Alexandru Kerekes4 ani în urmă
Bravo baieti mați rezolvat de o problema mare placuțele de frana de la Volvo meseriasi si pronți cu esperiențâ mare informari utile si raspuns direct la întrebare nu mau ocolit cu nimica toata stima pentru voi recomand la toți cu seriozitate va doresc multa sanatate la toti si sper sa ne revedem cu bine Brasov str şcolii
Nicolae Aurel Flangea
Nicolae Aurel Flangea4 ani în urmă
Am intrebat daca imi inlocuiesc geamul de la portiera. Prima data au spus da, iar a doua oara (cand am sunat sa ma programez) au spus sa mi-l inlocuiesc singur...
Lider Marius
Lider Marius5 ani în urmă
Sincer,nu ma mulțumit deloc.Am schimbat parbrizul cu senzor , iar acesta nu funcționa. I-am contactat din nou si am mers înapoi. Au încercat băieți de acolo sa calibrele senzorul,însă au dezactivat alte funcții ale mașinii din module,printre care si FALOW ME HOME,iar cand i-am recontactat au spus " nu are cum". Acum sunt nevoit sa merg la alt service pentru a regla corect modulele.
Costintotoian
Costintotoian2 ani în urmă
Este o firma foarte serioasa la care am schimbat a doua oara parbrizul. De fiecare data au fost promti, rapizi și calitatea foarte bună a parbrizelor.Servicii foarte bune. Le mulțumesc.
Locații recomandate