/Brasov/Service auto

AB Autobella Service

Șoseaua Cristianului 6, Brașov 507055, România

AB Autobella Service
Service auto
4.2
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH57+Q2 Brașov, România
+40 722 221 295
serviceuri.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
NnCiprian Radun
NnCiprian Radun4 ani în urmă
Profesionalism și eficientă. Am avut nevoie de serviciile lor intr-un moment când mă grăbeam fff tare. Foarte multumit ținând cont de faptul că mi-au comandat piesele, care au venit în maxim 15 minute. Super!!!!
Oana
Oana5 ani în urmă
Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului!!
Detin un Peugeot 206 si am inceput sa am probleme cu masina la coborare de pe Transfagarasan. In momentul in care foloseam frana de picior, mirosea foarte tare a ars si iesea fum. Cu multe pauze mi-am continuat drumul in Sinaia unde am dat de un “mecanic” care inca dinainte sa se uite la masina, dupa descrierile mele si a prietenului meu, imi cerea talonul sa comande placute noi de frana. Am insistat sa verifice inainte, a verificat si mi s-a spus ca placutele de frana nu par a fi uzate si sa mai dau o tura. Testez din nou masina 6km, din nou miros de ars si imi spune sa ii dau talonul sa faca comanda de placute de frana noi (el le schimba dar posibil sa miroase in continuare daca abuzez de frana ca probabil nu conduc bine) ?!?
Cum sa imi zica ca miroase a ars de la placutele de frana si iese fum tot de la ele?

Refuz, sun la autobella din Brasov. Aici suntem primiti cu profesionalism, ni se ia masina nu inainte de a se uita la ea si de a o testa, toate acestea desi nu aveam programare. Spre finalul programului am mers sa ridicam masina. Bineinteles, placutele de frana sunt noi si nu trebuiau schimbate, solutia fiind simpla curatare a etrierilor.
Cei de la autobella sunt specialisti in sistemul de franare, recomand cu drag!
Pe langa asta, am primit si dovada printata a testelor facute asupra franei inainte si dupa curatare.
Raport calitate pret super ok! Recomand!!
George Daniel
George Daniel5 ani în urmă
Cel mai prost service la care am fost! Ma duc la ei cu o problema de motor in principiu, l-am rugat insistent pe patron sa mi-o rezolve intr-o saptamana maxim deoarece trebuia sa plec cu ea 300 de km pana acasa la parinti. Toata saptamana l-am sunat zi de zi disperat sa aflu noutati despre masina (dadea in nas, nu mai avea putere si avea martorul check engine aprins) dar mereu imi spunea ca nu pot afla ce are deoarece nici pe calculator cica nu le arata. In cele din urma a trebuit sa o duc pe platforma acasa la mecanicul unde o duceam de obicei sa imi zica faptul ca i-a dat pe calculator instant care era problema. Problema initiala a fost radiatorul intercooler, pe cand cei de la Autobella s-au pus sa imi schimbe pompa de motorina, sa imi spuna ca ba e de la alimentare, ba de la instalatia electrica, ba de la turbina (care a fost reconditionata cu maxim o luna inainte tot la service-ul unde o duc de obicei). Mai si incercau sa imi zica ei ca turbina nu a fost cu nimic schimbata, ca nu stiu ce piulita nu avea urme de cheie pe ea. Pe langa toate astea, cand am ajuns si am vorbit cu patronul problema masinii, l-am rugat atunci, pe langa asta, sa se uite sa imi schimbe si placutele si discurile de frane pe fata. Legat de frane, sunt relativ ok, in schimb in momentul cand mama mea l-a sunat sa vada care e situatia in ultima zi si sa ii traga putin la raspundere ca nu au reusit intr-o saptamana sa o repare, acesta i-a spus ca eu am mers cu masina in principal pentru frane, nu pentru faptul ca masina abia mai pleca de pe loc. Service de pomina, mecanici jalnici, patron mincinos. NU recomand acest service!
Corneliu Drăgan
Corneliu Drăgan5 ani în urmă
întâmplător am ajuns la aceasta unitate fiind în trecere prin Brașov .... pentru o problemă mecanică m-am adresat mai întâi unui service din apropierea lor iar răspunsul a fost că îmi fac o programare peste câteva zile, am plecat bombănind. ..... am ajuns la Autobella Service unde managerul foarte amabil mi-a luat mașina pentru a stabili defecțiunea care mi-a stricat ziua .... un adevărat profesionist care m-a ajutat (chiar dacă avea hala plină cu alte mașini "bolnave") iar la sfârșit a făcut un test pe șosea pentru a demonstra faptul că totul este ok .... jos pălăria pentru el și pentru persoanalul din subordine
Andrei Sandu
Andrei Sandu6 ani în urmă
Domnul Vio cu colegii adevarati profesionisti!tranzitam Brasovul si alternatorul sa stricat!am cerut ajutor lor si mi-au rezolvat problema foarte repede si la un pret foarte corect!Recomand cu mare drag!
Cristi Cretu
Cristi Cretu2 ani în urmă
Preț manopera super OK. 100 lei ! Unde mai găsești. Cabină modernă de vopsitorie.
Tudi Teo
Tudi Teo2 ani în urmă
Un service pe care nu-l recomand nici la dusmani. O experienta groaznica, bani multi pentru o calitate slaba a lucrarilor si o lipsa totala de profesionalism. Garantia lucrarilor sau a pieselor este inexistenta, dai o gramada de bani pe piese si manopera si ajungi la nici un an din cei 2 de garantie sa se strice si cand este vorba de asumarea greselilor acestia iti intorc drepturile spunand ca este din vina ta nici de cum nu iau in calcul o posibila eroare de asamblare sau o potentiala eroare sau calitate slaba a pieselor. Vor incerca sa isi gaseasca tot felul de scuze pentru a ajunge sa platesti lucrarea care se presupune ca e in garantie. Pe langa asta vrajeala superiorilor de acolo te va face sa schimbi mult mai multe piese decat cele necesare, fapt bazat pe lipsa de cunostiinte ale clientilor pentru ca nu toata lumea se pricepe la mecanica sa poata spune un contrariu. E jalnic din toate punctele de vedere, un service facut pentru bani nici de cum dintr-o pasiune, motiv pentru care va face tot ce este posibil sa scoata cat mai multi si prin orice metode. Deloc de incredere!!! Plec de acolo nemultumit si cu o asa zisa "scurgere de ulei" care pana in momentul ridicarii masinii de acolo in garaj era inexistenta orice urma de ulei, ajuns in parcare ma trezesc cu o pata de ulei de 20 cm foarte frumos!!!. Pacat de oamenii buni de acolo ca sunt nevoiti sa contribuie la toata mascarada asta pentru a pacali oamenii de bani! Sa nu aveti gram de respect pentru oamenii care isi bat joc de drepturile voastre si nu sunt in stare sa-si asume o greseala, ei sunt perfecti si vina este a clientului. Duci masina cu probleme si pleci de acolo cu mai multe probleme, pleci de acasa pe roti si ajungi cand pleci sa-ti iasa fum de sub motor datorita unei scurgeri de ulei de care nu se punea problema la momentul sosirii in service, doar pentru ca am refuzat a le mai da bani pe piese care erau oricum in garantie. Nu recomand nici la dusmani!!!
Unul Oarecare
Unul Oarecare2 ani în urmă
Am dus masina sa o repar pe asigurarea unui vecin care daduse cu spatele in ea - am lasat-o la ei iar cateva zile mai tarziu cand am luat-o masina avea multi km in plus - au zis ca nu exista desi eu imi luasem numarul de km din bord la predare - nu au facut foaie de intrare in service - in plus cand am plecat probabil de la plimbatul in absenta mea prin curtea plina de gropi imi batea un rulment - mi-au zis ca asa a fost - cand sa ridic masina vroiau sa o opreasca in service pt ca nu le plătise asigurarea o diferenta de suma probabil umflata de ei si imi cereau sa achit eu cash - le-am spus ca sun la politie pentru sechestru de bun si doar asa mi-au dat masina inapoi - de evitat genul asta de escroci!
Locații recomandate