/Brasov/Service auto

Kritters Service I

Strada Baba Novac 24, Brașov 500333, România

Kritters Service I
Service auto
4.2
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJXG+CM Brașov, România
+40 268 312 572
shop.kritters.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorin Luigi
Sorin Luigi2 ani în urmă
Oameni competenți, dornici să ajute, rapizi la prețuri convenabile. Dar, ca să nu fie aglomerație când merg eu, prefer să nu vină noi clienți.
Cat rot
Cat rot4 ani în urmă
Vin la acest service tocmai din Bucuresti. Experienta, profesionalismul, prompitudinea si onestitatea de care dau dovada personalul acestui service, m-a facut sa ma reintorc, cand am avut nevoie de o revizie pentru masina mea. De fiecare data, in afara problemelor pe care le semnalez, acestia verifica cu atentie si la celellalte elemente de siguranta si m-au anuntat daca acestea trebuiau inlocuite. Astfel am reusit sa imi programez interventiile urmatoare. Pentru mine este foarte important sa primesc informatia corecta despre starea masinii. Am fost la multe service-uri, unele dintre ele chiar de reprezentanta, unde am fost informat eronat despre starea masinii sau alte dati chiar nu i-au verificat nimic altceva, in afara de interventia care o aveau de facut.
Multe multumiri domilor Dan si Viorel. Respect pentru munca pe care o depuneti
P.S. Acest service are in cadrul personalului unul dintre primii 50 mecanici din tara, la concursul de specialitate organizat anual. Cred ca merita mai mai mult si mai multi.
Andrei cojocaru
Andrei cojocaru5 ani în urmă
Nea Mihai sa imi puna capat zilelor dupa ce a uitat sa imi stranga prezoanele la roata stanga fata!!! I am spus ca am un scartait pe spate. A zis ca nu stie de unde (erau placutete). Am incercat sa vin si cu cealalta masina mi-a spus sa sun dupa 1 saptaman sa vada cand sa ma duc dar dupa o saptamana mi -a spus ca nu are cand. Am sunat la receptie spunand ca nu vreau neaparat la nea Mihai, nu s-a putut.Este un service foarte ciudat si periculos. Pentru a umfla o roata merge in rest nu il recomand
Valeriu Prisacaru (autocarmd)
Valeriu Prisacaru (autocarmd)6 ani în urmă
Repara sisteme de tractiune 4x4 Haldex de toate generatiile. Volvo VW Audi Skoda Opel Ford Landrover
Valerica chiru
Valerica chiru2 ani în urmă
Si inca sunt prea putine! Necaz: Seat Altea, baie ulei sparta pe drumul forestier Popârlica, la vreo 20 km de Brasov. Pana sa vina platforma, sunat, povestit, aranjat. Ora 11. La 12 eram in service si ii predam masina dlui Adi, dupa ce, in prealabil doamnele de la receptie au facut cum au facut si au gasit piesa. La 12:30 am plecat de la service, pana la 19:00 cand primesc telefon ca masina e gata. Poate nu e mare scofala, dar totul s-a intamplat vineri, 21.01, inaintea minivacantei de Ziua Unirii Principatelor. Iar eu marti la 5 dimineata trebuia sa plec spre București.
Va mai trebuie alte amanunte ca sa intelegeti de ce ii laud?
Pentru ca au dovedit omenie, rabdare, deschidere catre client. Pentru ca au renuntat la o parte din timpul lor ca sa ma ajute.
Reparatia a fost de nota 10 iar pretul total mai mult decat decent.
Iar minivacanta familiei mele, salvata!
Sărut mâna, dom' Adi, sărut mâna, doamnelor, mii de mulțumiri!
VITRIOL 33 VITRIOL
VITRIOL 33 VITRIOL2 ani în urmă
Am verificat 5 injectoare .Mi-au spus ca sunt defecte toate. Au vrut sa imi vanda 5 injectoare la pretul de 600 lei / bucata,daca le las pe cele vechi. Ideea e ca sunt mecanic..Am un autoservice in Austria..Mi-au insultat inteligența si am fost sa verific injectoarele la un alt atelier. Am asistat tot procesul de verificare. Injectoarele sunt in perfecta stare de functionare! Domnilor,este foarte simplu. Va voi face plangere la protectia consumatorului si bineinteles va voi actiona in judecata! Pai ce faceti cu cei care chiar nu se pricep?! Rusine! Maine vin dupa banii platiti pentru verificare! Astept si bonul!
Lolo83ro
Lolo83ro2 ani în urmă
Am fost azi la Kritters prima oara, pentru o verificare si un schimb de ulei. Dl Dan ne-a ajutat foarte profi, ii multumesc pe calea asta :). Categoric revenim.
Cristian Popa
Cristian Popa2 ani în urmă
Reparații auto
Locații recomandate