/Bucuresti/Scoala

Școala Gimnazială Nicolae Titulescu

Șoseaua Nicolae Titulescu 50-52, București 011143, România

Școala Gimnazială Nicolae Titulescu
Scoala
3.3
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32G+XH București, România
+40 21 223 6393
scoala3titulescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ssdasd sasd
Ssdasd sasd3 ani în urmă
Ieste o scoala buna dar cand feteta mea de nuoua ani sa plans ca a fost asaltata de o masinarie de spalat, servici foarte ploaste, nu recomad sub niciuo forma.
Ioana Dumitriu
Ioana Dumitriu4 ani în urmă
O scoala foarte buna! Imi amintesc cand aveam 6 ani si am pasit pentru prima data pe usa acestei scoli! Iar acum sunt in clasa a opta, am 14 ani, insa astept sa vina anul 2020 (o promisiune facuta de doamna invatatoare: sa ne adunam din nou toata clasa in fata scolii in acest an pentru a vedea cat de mult am crescut) pentru a-mi revedea colegii! Daca doriti sa va inscrieti la aceasta scoala, nu faceti o alegere proasta. Nu este o scoala de fite, ci chiar una foarte buna. Nu mi-am dat seama de acest lucru si la sfarsitul clasei a patra, asa ca am plecat si am ajuns in Cosbuc :).
Intr-un cuvant, tot ce pot spune despre aceasta scoala este ca aici am invatat sa scriu si sa citesc si tot aici mi-am facut niste prieteni pe care nu o sa ii uit niciodata! Minunata scoala!
Mihai Petrescu
Mihai Petrescu4 ani în urmă
O scoala competitiva, care pe langa dascali buni ofera si posibilitatea de a practica inot, poate cel mai potrivit sport pentru copii.
Restul... neajunsuri cu care se confrunta majoritatea unitatilor de invatamant.
Sava Ștefan
Sava Ștefan4 ani în urmă
O școală serioasă!
Viorel Ciuna
Viorel Ciuna5 ani în urmă
In urma cu 62 de ani am pasit cu timiditate pragul Scolii Generale nr.3, Ciovica, care mai recent a luat numele lui Nicolae Titulescu. Am absolvit-o in anul 1963 iar becuvantarea am primit-o de la minunatii profesori; invatatoarea Traci Emilia, diriginta si profesoara de biologie Bordeianu Ana, profa de istorie Blidaru, profu de franceza Fenesan, proful de mate Ghita, proful de romana Voicu, proful de rusa Tcaciuc, profa de sport Niga si de la altii pe care memoria nu ma mai ajuta sa-i numesc. Au fost o echipa minunata care a scos din noi arhitecti, specialisti in aeronautica, si in cai ferate, constructori de rafinarii si platforme marine, proiectanti de amplificatoatoare audio de inalta calitate, profesori, etc. Este greu sa-ti aduni dupa atatia ani colegii raspanditi pe toate meridianele, dar eu sunt optimist si am inceput. Sper ca si scoala sa ne ajute sa ne gasim mai usor....In ziua de azi scoala s-a extins cu inca un corp, are bazin de innot, deci pot spune ca a evoluat. Sper ca elevii actuali sa depaseasca performantele noastre. Le urez succes si sa aiba incredere, pentru ca au ales o scoala de calitate.
Cri s tel Strejaru
Cri s tel Strejaru6 ani în urmă
O scoala buna. Fara fite.
The_ Avicii
The_ Avicii7 ani în urmă
Nu Mi-a placut la aceasta Scotland
SoDislikedツ
SoDislikedツ2 ani în urmă
O scoala foarte buna, am fost aici prin clasele 1-4, multi colegi buni cu care am tinut legatura si de atunci dar smr eu ca in a 4-a, m-a facut de ras pentru c-aveam un caiet pentru 2 materii
Dar in rest, scoala e buna, nu e de fite si profesori care sunt ok, dar depinde si la ce materie
Locații recomandate