/Bucuresti/Scoala

Școala Gimnazială Nr. 86

Intrarea Reconstrucției 6A, București 031724, România

Școala Gimnazială Nr. 86
Scoala
4
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4FX+75 București, România
+40 31 425 0608
scoala86.invatamantsector3.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Violeta Lucia Suciu
Violeta Lucia Suciu2 ani în urmă
Fiul meu este la aceasta scoala in clasa pregatitoare. Doamna invatatoare este foarte implicata, scola e renovata, are curte mare in care se pot face activitati atunci cand vremea permite.
Daniel Baditoiu
Daniel Baditoiu5 ani în urmă
Am vizitat scoala cu ocazia zilei portilor deschise in Martie 2017. Din cele 4 scoli vizitate, aceasta a fost prima in care am avut parte de o frumoasa surpriza: ghizii nostri au fost doua eleve de cls 6, extrem de dezinvolte si amabile, care au stat impreuna cu noi, mai bine de o ora. Ne-au prezentat foarte frumos fiecare etaj si aproape fiecare clasa (frumos modernizate si aranjate) si ne-au facilitat intrarea in 3-4 clase la alegerea noastra, unde am stat de vorba cu cadrele didactice. Am admirat "opere" de arta de la clasa 1, am cantat cu clasa 2 si am invatat ceasul si starea de azi cu clasa 0. Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost revederea ghizilor nostri (fetele de cls 6) cu invatatoarea lor, de care s-au despartit cu 2 ani in urma. S-au imbratisat cu multa afectiune si si-au vorbit frumos. O scoala renovata, curata, cu cadre didactice amabile si sufletiste (o invatatoare povestea cum sta pana la 1 noaptea sa pregateasca fise personalizate) si cu un management tanar, ambitios si plin de rezultate. Scoala 86 peste cativa ani va putea concura din nou la rezultate cu celelalte scoli de prestigiu din sector. Felicitari!
IULIA STEFANIA
IULIA STEFANIA6 ani în urmă
Am copilul inscris la aceasta scoala,acum a trecut in clasa a5 a,pot spunde despre aceasta scoala ca este cea mai proasta alegere pe care am putut sa o fac de pana acum,sunt scarbita de indiferenta cu care sunt tratate problemele,copii sunt foarte needucati,batausi...SUNT SCARBITA! Dragi parinti,duceti-va copii la alte scoli dar NUUUUU AICIIIIII!
Cristina Gazner-Cristescu
Cristina Gazner-Cristescu6 ani în urmă
Am învățat aici. Acum nu știu ce cadre didactice sunt dar a fost o școală Bună cândva.
Pasikuuu
Pasikuuu6 ani în urmă
La acceasta scoala invat eu si sunt cadre didactice foarte bune

💓💓💓💓💓o scoala foarte buna
Naty
Naty2 ani în urmă
Sunt la acesta scoala din clasa pregatitoare iar acum sunt clasa a 6-a si ma declar multumita😚😉imi place ca nu suntem foarte multi in clasa si asa ne cunoastem unii cu altii mai usor deoarece e dragut sa cunosti si alti copii fara sa fi in clasa cu ei.
Profesorii sunt duper ok😜
Romer Andreea
Romer Andreea2 ani în urmă
Cam slăbuț;((Nu stiu dc este,,iadul pe pământ,, nici Discoteca,este scoala 86,poate si in alte parti a fost îngrozitor,nu doar aici
Luca Stefan Sandu
Luca Stefan Sandu2 ani în urmă
1-4 depinde ce profesoara ai dar in general bine
5-8 am inteles ca e oribil
Locații recomandate