/Bucuresti/Scoala

Școala Gimnazială Sfânta Treime

Aleea Ghirlandei 7, București 062249, România

Școala Gimnazială Sfânta Treime
Scoala
4.3
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2Q7+X6 București, România
+40 376 203 770
scoala160.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Calin DINU
Calin DINU2 ani în urmă
Nu stiu cum e scoala. Tot respectul pentru cei care au invatat acolo si sunt mandrii de asta
In schimb, daca i-a cuprins entuziasmul online-ului si au devenit fara sa vrea formatori de opinie.... Mai rau, nu doar de opinie, ci "detinatori" ai formulei de calcul pe care se bazeaza profesori la 500 km distanta, si in urma acestor calcule strambe se fac mediifinale gresite, atunci rusinica!
Chiar daca normativul e stramb, respectiv ministerul trebuie scuipat, nu sustii, ca scoala care te mai si cheama "Sfanta Treime", aceasta strambaciune!
Eliza Bogdan
Eliza Bogdan4 ani în urmă
Eu am invatat in aceasta scoala din 1992-1996. Am fost foarte multumita de sistemul invatamantului de pe acea vreme. Era o scoala dotata cu profesorii ff buni care isi faceau datoria. Multumesc dirigintei Bercea(mate) si profe Matei (istorie) care m-au sustinut si tuturor profesorilor ❤❤❤❤❤❤❤
Paul Catalan
Paul Catalan5 ani în urmă
O școală ok pentru zona. Mai prejos celorlalte din zonă din punct de vedere al infrastructurii și al organizării. Lipsa unei săli de sport este un dezavantaj clar. În perioada mea ca elev (2006-2013), școala avea niște probleme precum igrasia, lipsa unei săli de sport adevărate, cum am menționat, nepăsarea directorului și o atmosfera cam de golănie, specifică însă cartierului. Am avut și niște profesori buni (engleză, matematică, română, istorie) și susținere pentru olimpiade la toate materiile.
Genny sea
Genny sea5 ani în urmă
Scoala foarte buna in care dascalii se ocupa de elevi. Catedra de limba engleza e serioasă si se concentreaza pe performantele elevilor la concursuri si olimpiade.
XNotGamerX
XNotGamerX5 ani în urmă
Alex
Gabriela Amelia
Gabriela Amelia10 ani în urmă
Scoala asta este cea mai buna din apropiere,chiar daca altii au scolii mai mari acolo nu se invata nimic .....sunt numai golani caci directorii nau habar de ei.noi am ivatat carte
Sergiu Popa
Sergiu Popa2 ani în urmă
Bună ziua.
Știu doar atât despre această școală că un pedagog adus de cineva a ajuns acum să fie secretar șef ea care nu știa să țină în mână un mause.
Întreb și eu când a fost scos acest post la concurs ???
Și câți concurenți au fost pe un post ???
Pot să dau 0 steluță pentru o școală în care lucrează numai pile și relații .💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
Estera Coman
Estera Coman2 ani în urmă
Îmi place 😜😍🍭🍬
Locații recomandate