/Bucuresti/Scoala de soferi

MAYA DRIVE-SCOALA DE SOFERI

Bulevardul Tudor Vladimirescu 57, București 050882, România

MAYA DRIVE-SCOALA DE SOFERI
Scoala de soferi
5
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3FF+44 București, România
+40 723 460 276
mayadrive.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–17
Marți: 10–15
Mirecuri: 11–17
Joi: 8–14
Vineri: 11–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Victor Stan
Victor Stan2 ani în urmă
Chiar daca este o scoala mica comparativ cu alte scoli renumite de la noi care scot 'posesori de carnet' pe banda rulanta, Maya Drive se distinge de acestea prin calitatea serviciilor, prin atentia si dedicatia catre orele de sofat si prin caldura si empatia pe care o au fata de elevi si clienti in general.

Am ales sa fac cursurile la Maya Drive deoarece este singura scoala de soferi cu 5 din 5 stele, adica 10 pe linie, pe romaneste. Aveam mai multe optiuni: unele mai scumpe, altele mai ieftine, altele mai aproape de casa sau cu masini de fite in parcul auto, insa stiu din experienta ca, in orice business, afacerile mici si mai ales cele de familie sunt cele cu adevarat orientate catre client si nu catre profit. Si acum, la 37 de ani, dupa doar 21 de sedinte efectuate, sala luata cu 25 de puncte si carnetul luat cu doar 6 puncte de penalizare (complet din vina mea, evident), am avut dreptate si consider ca am luat cea mai buna decizie.

Doamna Stefanescu este foarte prompta, mereu atenta, de mare ajutor si se vede ca face asta de ani buni de zile. Orice intrebare sau nelamurire am avut, orice document sau adeverinta, s-a rezolvat de pe o zi pe alta sau chiar in aceeasi zi. Domnul Stefanescu este un instructor care preda ca la carte. Este foarte atent si rabdator, are un simt placut al umorului si la fiecare lectie am avut de invatat ceva nou de la dumnealui. Adrian chiar daca este un cel mai noi si mai tanar instructor, este facut pentru asta. Se vede experienta celor peste 1 milion de kilometri condusi. De la el am invatat sa ma adaptez si sa gestionez anumite situatii delicate din trafic. Sa zicem ca Adi are un stil mai intuitiv, in contrast cu Domnul Stefanescu al carui stil este mai pedagogic, insa ambii se conformeaza legislatiei in vidoare. Am avut norocul sa fiu instrut de ambii, si ma bucur ca am facut-o pentru ca am invatat ceva unic de la fiecare dintre ei.

In concluzie, stim cu totii ca nu scoala te face sofer, ci exercitiul si experienta, insa scoala si mai ales instructorii sunt cei care decid ce fel de sofer vei fi. Daca toate scolile din Romania ar fi ca Maya si toti instructorii ca cei mentionati mai sus, am avea cu totul alta experienta in trafic si o mai mare placere de a conduce prin Bucuresti la orele de varf.

Multumesc oamenilor calzi si rabdatori de la Maya Drive, nu e usor sa faci scoala si sa iei carnetul la 37 de ani, insa daca eu am putut sa o fac, cu siguranta o poate face oricine. Trebuie doar sa vrei si sa iti placa!
Raluca Tutuianu
Raluca Tutuianu2 ani în urmă
Obtinerea permisului cu Maya Drive a fost o experienta extraordinara pentru mine, datorita personalului minunat al acestei scoli, in special, dnului instructor Stefanescu! Asteptam cu nerabdare orele de condus, atat pentru partea practica dar si pentru discutiile cu dl. instructor care mereu impartasea tips and tricks pentru a supravietui traficului din Bucuresti. Intreaga parte administrativa a fost asigurata cu mare profesionalism de dna. Elena, care este un adevarat sprijin, in special pentru cursantii emotivi care nu iau din prima :). Programul este flexibil, iar dl. instructor a facut tot posibilul sa ma acomodeze in functie de problemele mele. Recomand scoala Maya Drive oricui isi doreste sa invete sa conduca in siguranta!
Dana Nastase
Dana Nastase2 ani în urmă
Recomand cu căldură școala de șoferi Maya Drive. Sunt niște oameni extraordinari, te susțin atunci când tu ca și elev ești pe punctul de a renunță după ce ai picat traseul. Doamna Elena și Domnul Stefanescu te fac sa te simnti ca faci parte din familia lor, te sfătuiesc si te încurajează. Domnul instructor Cristian Vasile este un om cu o răbdare de fier. Te învață să conduci și iți explica unde ai greșit cu mult calm și profesionalism. Îți mulțumesc mult Cristi pentru răbdare și pentru susținere datorită vouă am reușit sa îmi iau carnetul de conducere(Dar nu ați scăpat de mine ne mai vedem) Sunteți cei mai buni.
Calin Stefan Georgescu
Calin Stefan Georgescu2 ani în urmă
Excelenta Scoala.
Toata lumea face tot posibilul sa poti invata cum trebuie si sa iti iei examenele din prima. Domnul si Doamna Stefanescu sunt foarte de treaba si dornici sa te ajute cu tot ce e posibil.

Instructorul meu, Cristi, a fost foarte de treaba si a fost super usor sa invat de la el. Puteam sa discut cu el lejer si nu eram stresat cand eram la volan cu el in dreapta.

Recomand cu caldura pentru cei ce vor sa iti ia permisu.
Florina Roșu
Florina Roșu2 ani în urmă
O școală de șoferi de 5 stele! Doamna și domnul Ștefănescu sunt extraordinari, centrați pe a oferi servicii de cea mai bună calitate, oameni cu simțul umorului, foarte calzi și primitori. De asemenea, îl recomand cu cea mai mare încredere pe Adrian. Este un instructor foarte bun, un om calm, explică bine tot ceea ce înseamnă comportamentul corect în trafic și te învață ceea ce trebuie ca să dobândești competențele practice pentru a fi un șofer responsabil. Țin să îi mulțumesc pentru răbdarea de care a dat dovadă cu mine. Este bine-cunoscut faptul că prin București nu se conduce ușor, rata de promovabilitate ”din prima”, conform DRPCIV, fiind de 26% pentru Capitală, dar dacă alegeți Maya Drive și dacă vă țineți de treabă, sunt sigură că veți promova din prima încercare, la fel ca mine. Maya Drive are o echipă ca o familie nu veți regreta dacă alegeți să urmați cursurile lor, fie pentru dobândirea permisului, fie pentru perfecționare.
Claudiu Ion
Claudiu Ion2 ani în urmă
Experienta mea cu scoala Maya Drive a fost una foarte pozitiva. Am primit tot suportul necesar pentru a promova atat examenul teoretic cat si cel practic din prima incercare. Multe multumiri domnului instructor Stefanescu care a dat dovada de profesionalism si implicare pe tot parcursul colaborarii si cu care am avut o chimie foarte buna. Recomand cu incredere scoala Maya Drive!
Maria Alexandra Alexandru
Maria Alexandra Alexandru2 ani în urmă
Am ales scoala de soferi Maya in baza notei de pe Google. Ma bucur ca am făcut aceasta alegere.
Am luat atât examenul teoretic, cât și cel practic din prima fără emoții. Asta datorita, în mare parte, informațiilor și instructajului primit de la doamna Elena și de la domnul Stefanescu.
Recomand aceasta scoala.
Cristi Tataru
Cristi Tataru2 ani în urmă
La această școală de șoferi veți găsi cel mai bun instructor auto pe care îl știu.
Domnul Ștefănescu știe să explice, știe lămurească și sa gestioneze orice situație și neclaritate din trafic .
Recomand cu căldură.
Locații recomandate