/Bucuresti/Scoala de soferi

Soso Auto

Drumul Sării 144, București 061344, România

Soso Auto
Scoala de soferi
4.4
173 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3H6+99 București, România
+40 762 554 141
sosoauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
La na
La na2 ani în urmă
Buna ziua , citesc si de anul asta si din anii trecuti comentariile si experientele oamenilor , ma pune pe ganduri daca sa ma inscriu la scoala dumneavoastra , pare o loterie si eu cu norocul nu ma intalnesc asa des. Intrebarea mea este , ati rezolvat din ele ? Cel putin cea are o spune toata lumea , aveti timp pentru orele de condus , aveti instructori ? Sau ma inscriu si termin la anul , poate imi expira si dosarul...?!
Elisa Ana Maria Mustatea
Elisa Ana Maria Mustatea2 ani în urmă
Soso Auto este o școală reprezentată de oameni profesioniști, care își respecta elevii și se adaptează cerințelor acestora. Recomand cu încredere pe domnul instructor, Ionuț Diniță, pentru răbdare, atenție, încrederea pe care a avut-o în mine  și modul plăcut în care s-au desfășurat orele de condus. Cel mai bun și amuzant instructor!!!!
VI RU
VI RU2 ani în urmă
Recomand cu încredere Soso Auto, în deosebi instructorul Dinița Ionuț, datorită lui am luat examenul din prima. Chiar dacă pe alocuri era nevoie să repete de mii de ori unele lucruri😄, a dat dovadă de profesionalism și multă răbdare🤗. Îi mulțumesc mult pentru efortul depus, a fost un efort chiar enorm, căci la prima ședința nu știam deloc să conduc, îmi era frică de trafic, dar iată-mă cu permisul la mână😃. Consider că am facut alegerea perfecta când am ales Soso Auto, e o școala de 5 stele💯.
Ioana Vînătoru
Ioana Vînătoru2 ani în urmă
Nu am întâlnit niciodată atâta lipsa de profesionalism precum la aceasta școală de șoferi. Absolut toți angajații, de la secretar pana la instructor sunt lipsiți de profesionalism și bun simt. Fratele meu s-a înscris în luna august și abia acum, în decembrie a avut ultima ședință de condus din cauza nenumăratelor reprogramari ce nu tin de el. Dubios este faptul ca el nu are voie sa reprogrameze o ședință pe motiv ca o va pierde, în schimb, ei îl cheama la ședințe când și cum au chef. Pe lângă asta, i-a fost schimbat instructorul la jumătatea ședințelor, mi se pare incredibil, ca după 7 ședințe în care ai început sa te acomodezi un om, sa ti se schimbe atat omul cât și mașina. Iar cireașa de pe tort este faptul ca i-au pierdut cazierul și l-au anunțat cu 2 zile înainte de a merge sa dea sala , i-au spus fără a-si cere scuze măcar, ca trebuie sa meargă sa își facă altul, deoarece l-au pierdut. Nu erau de ajuns toate neplăcerile create, acum îl mai pun și pe drumuri aiurea, din cauza neglijentei lor.
Alina Alinuta
Alina Alinuta2 ani în urmă
Recomand pe domnul instructor Gainusa Eugen, un om de nota 10, datorită dumnealui stazi 02-11-2021 am luat examenul la traseu din prima!
Ilinca Gheorghe
Ilinca Gheorghe2 ani în urmă
In urma terminarii acestei scoli am promovat cele doua examene cu succes. Fetele de la receptie sunt foarte amabile si mi-au programat mereu sedintele in timp util. Instructorul meu a fost dl Ionut Dinita care m-a ajutat sa inteleg tot ceea ce tine de condus. Mi-a explicat totul intr-un mod calm si profesionist. Un alt instructor cu care am efectuat cateva sedinte a fost dl Stefan Puscasu care a avut o activitate ireprosabila. Multumesc Soso, ne vedem in trafic ;)
Florin-Alexandru Dima
Florin-Alexandru Dima2 ani în urmă
Inscrierea la scoala de soferi a fost facuta in 08.02.2021, admis 26.07.2021.

Referitor la domnul instructor Dinita Ionut: 5/5, felicitari! Un om rabdator, mi-a raspuns la intrebari mereu calm si deschis, veneam linistit, degajat si plecam multumit de la sedintele de condus, nu am fost stresat, timorat etc. niciodata, nu mi-a fost indusa o stare de frica fata de condus etc., chiar dimpotriva - ma simteam bine la volan. Cand greseam ma corecta calm, fara tipete, urlete, injuraturi si altele mentionate in alte review-uri ale unor alti instructori probabil mai slab pregatiti din punct de vedere psihologic. In concluzie, il recomand din toata inima pe domnul instructor Dinita Ionut!

Referitor la scoala: 4/5
- M-am inscris la scoala pe 08.02.2021, pe 24.02.2021 am inceput orele de legislatie, apoi am asteptat pana pe 02.04.2021 sa incep sedintele de condus (am fost instiintat de termen si l-am acceptat odata cu alegerea instructorului), dar nu am prevazut faptul ca programarile sunt mai mult orientative decat batute in cuie. Am inceput sedintele de condus pe 02.04.2021, iar pe 14.06.2021 am terminat cele 15 sedinte de condus. Pentru a face cele 15 sedinte a trebuit sa programez practic 22, fiindca 7 dintre sedinte au trebuit reprogramate (iar multe altele au necesitat ajustari orare). Am fost anuntat din timp (cu o zi inainte), deci a fost ok. Istoricul sedintelor: 5 sedinte 02.04.2021 - 23.04.2021, pauza 2 saptamani jumatate, 1 sedinta 10.05.2021, pauza 1 saptamana, restul 17.05.2021 - 14.06.2021. La inceputul scolii am fost informat ca voi avea alternativ 2, respectiv 3 sedinte / saptamana (6 +- 1 saptamani, dar in realitate le-am terminat in aproape 11 saptamani).
- Masina pe care am facut sedintele: Sandero nou, o masina super, foarte buna pentru incepatori, masina trage cu elevul - o placere! De asemenea, masina era mereu curata si parfumata, deci un punct in plus pentru instructor care avea grija de ea.

Astfel, pentru scoala acord:
- Dezorganizare in privinta sedintelor, timpi mari intre inscriere si ore de condus (aproape 8 saptamani), s-a intins pe o perioada mai mare de timp decat cea preconizata, in ciuda faptului ca programarile au fost stabilite cu foarte mult timp inainte, dar apreciez ca am fost anuntat cu o zi inainte ca sedinta trebuie reprogramata: 3/5
- Raport calitate - pret: 5/5 - cea mai ieftina varianta pe care am vazut-o, cu masina si instructor super, locatie ok

In concluzie, o experienta ok pentru pretul platit (1600 lei scoala, analize, masina examen + 240 lei 2 sedinte suplimentare inainte de examen = 1840 lei, exclus taxe permis etc.). Consider ca scoala ar trebui sa-si imbunatateasca organizarea pentru ca, desi am fost intelegator nefiind constrans de program, am simtit ca au fost mult prea dese zilele cand au fost reprogramate sedintele/pauza lunga intre ele etc. Astfel, scoala nu este recomandabila celor care nu au program flexibil sau celor care au nevoie de permis rapid, dar este o scoala ok cat timp optezi pentru ea in cunostinta de cauza.
Cosmina lucas
Cosmina lucas2 ani în urmă
Va recomand cu mare încredere Școala de Șoferi Soso Auto!

Recomand cu mare încredere pe domnul Instructor Aldea Iulian! Înțelept, încrezător in student, calm, cu foarte mult bun simt, amuzant, flexibil cu stabilirea ședințelor după cum poate si studentul, te învață cu drag și cu răbdare, te ajuta sa înțelegi ce trebuie sa faci și de ce trebuie sa faci.

Am avut ședințele in lunile Ianuarie-Februarie și astăzi (4 Martie) am avut examenul de traseu.

Este pentru prima data când m-am înscris la școala de șoferi și implicit la examenul de traseu.

Am fost Admisă cu zero puncte de penalizare.

Mulțumesc domnului Instructor Aldea Iulian și întregii echipe Soso Auto!

Pentru cei doritori, înscrieți-va cu încredere!
Locații recomandate