/Bucuresti/Scoala de soferi

Instructor Auto Bucuresti Costel Dragan

Strada Vlăhița 1, București 077160, România

Instructor Auto Bucuresti Costel Dragan
Scoala de soferi
4.8
37 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C569+79 București, România
+40 724 015 570
instructor-auto-dragan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 7–19
Duminică: 7–19
Scrie o recenzie
Loredana1 an în urmă
Un om de nota 1000, cel mai bun instructor. Il recomand cu toata încrederea. Stapan pe orice situatie, foarte răbdător, profesionist, calm si atent la nevoile elevului.
Nicoleta Corlatan
Nicoleta Corlatan2 ani în urmă
Sunt foarte multumita ca am ales sa fac scoala de soferi cu Dl Costel Dragan, este un profesionist, explica foarte bine si este atent la fiecare detaliu, are multa rabdare cu candidatii.Datorita dansului am putut obtine permisul de conducere. Il recomand cu mare drag!
Beatrice Lenghel
Beatrice Lenghel2 ani în urmă
Un instructor bun! Îl recomand! Are răbdare și știe să explice foarte bine!
Monica Monik
Monica Monik4 ani în urmă
Am cunoscut acest domn dupa o dezamăgire totală cu primul meu instructor ,nu vreau sa ii spun numele ca nu are rost .Am plătit primul instructor foarte multi bani si nu am invatat absolut nimic .După care am spus sa schimb sa fac cu altcineva si l-am gasit pe.domnul Costel Drăgan. Nu am regretat nici o clipă. Am luat permisul din prima cu acest domn .Il recomand din tot sufletul este in un instructor si un profesor cu o răbdare și o calmitate rara intalnita. Si iti explica cu foarte multă pasiune.Multumesc din suflet pentru tot.Recomand cu drag!!!!
Cornelia C.
Cornelia C.4 ani în urmă
La domnul Costel Dragan am ajuns dupa ce am urmat cursurile unei scoli de soferi, la finalul carora mi-am dat seama ca nu sunt deloc pregatita sa ma prezint la proba practica. In realitate ar fi trebuit sa renunt la respectiva scoala inca din sedinta a 4 -a, cand inca nu reuseam sa plec de pe loc. Dar la momentul respectiv nu am realizat ca anumite lucruri nu tin doar de mine, ci si de modul cu iti sunt explicate de catre instructor.
Chiar a doua zi dupa terminarea scolii pe care am urmat-o, am cautat pe internet un instructor independent, deoarece doream sa vad cum imi explica si altcineva. L-am gasit pe dl. Costel Dragan. Mi-a placut ca m-a programat pentru o sedinta foarte repede dupa ce am vorbit la telefon.
Chiar de la prima sedinta am aflat de la dansul lucruri pe care se presupunea ca ar fi trebuit sa le stiu, tinand cont ca aveam deja la activ 30 de ore de condus, insa eu le auzeam pentru prima data.
Sub indrumarea dansului am reusit sa iau permisul, dar mai mult decat atat, am invatat sa am o anumita atitudine in trafic care, sunt sigura, ma va ajuta la volan.
Este un tip jovial si simpatic, cu foarte multa rabdare, care reuseste sa explice diversele situatii astfel incat sa se faca inteles.
Ii multumesc pentru tot ce m-a invatat si il recomand tuturor celor ce doresc sa invete sa conduca corect sau celor care simt ca nu au suficienta incredere la volan.
Gabriela Dan
Gabriela Dan2 ani în urmă
Un instructor și un om deosebit, la care am remarcat și am apreciat în egală măsură, reale calități pedagogice, împletite cu o “doză” imensă de răbdare, atât de necesară începătorilor. Am apreciat profesionalismul, modul impecabil de relaționare, stilul de condus, felul în care s-a străduit să mă facă să înțeleg anumite particularități, repetând de câte ori a fost necesar, fără să-și piardă calmul. M-a încurajat exact când aveam nevoie, m-a corectat ferm de fiecare dată când a fost cazul, întotdeauna pe tonul potrivit și cu argumente, suficient cât să înțeleg ce anume greșesc. Îl recomand cu toată încrederea, pentru mine fiecare ședință a fost o experiență extraordinară!
Ii mulțumesc domnului Drăgan pentru că m-a ajutat să-mi îndeplinesc o dorință veche! Ii mulțumesc pentru că m-a învățat să conduc, nu doar să promovez examenul!
Alexandra Sandulescu
Alexandra Sandulescu2 ani în urmă
Un instructor foarte bun. Profesionist , de la care am invatat extrem de multe lucruri utile si m-a ajutat sa iau cu brio examenul auto. Pe langa asta, are in comportament foarte prietenos si cool. 1000/10 ✅
Vlad Ivanescu
Vlad Ivanescu2 ani în urmă
Cinci stele și cinste domnului instructor Drăgan. Cu o incredibila răbdare, calm și stilul de a explica orice pe înțelesul tuturor a reușit sa facă un șofer dintr-un elev demotivat care nu avea nici un fel de înclinație sau pasiune pentru șoferie (la început).
Laura Pop
Laura Pop2 ani în urmă
Dl. Drăgan primește toate steluțele și steluțe in plus. Când m-am înscris la școala nu știam nimic despre mașini și cum e sa conduci, știam doar că vreau și eu carnet. Panicoasă din fire, dl. Drăgan și-a adaptat repede stilul de "predare" pentru a îmi crește nivelul de încredere în mine. Este o persoana dedicată și receptiva la feedback, in continua dezvoltare profesională pentru a acomoda toate tipurile de elevi și stilurile de învățare. Mi-a facut o evaluare obiectiva, a fost nevoie de ore suplimentare, insa au meritat 100%. Îl recomand cu tot dragul. Vă mulțumesc foarte mult, dl. Drăgan, pentru toată răbdarea pe care ați avut-o cu mine! Vă sunt extrem de recunoscătoare pentru că m-ați încurajat și m-ați ajutat să îmi depășesc frica!
Locații recomandate