/Bucuresti/Scoala de soferi

Scoala de soferi Smart Driver SSAD Sector 3

D, Calea Vitan Nr. 109B, București 031299, România

Scoala de soferi Smart Driver SSAD Sector 3
Scoala de soferi
4.9
103 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
C49H+HG București, România
+40 720 317 528
scoaladesoferismartdriverssad.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–16
Marți: 10–16
Mirecuri: 10–16
Joi: 10–16
Vineri: 10–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Violeta Mohamed
Violeta Mohamed1 an în urmă
Recomand din toata inima mea!...o școala serioasa si de calitate! Recomand cu tot sufletul meu domnul instructor Dan Carapetru care este un om minunat de nota 200 si un instructor calm si rabdator...admisa astazi din vina dumneavoastra domnule inger ca m ati adus de la -0 la ziua admiterii! Sa va dea bunul dzeu sanatate si rabdare incontinuare si succes in tot ceea ce faceti pt noi! Doamna Andreea...nu am cuvinte sa i multumesc pentru bunatatea si blandetea dusa la extrem! Va sunt vesnic recunoscatoare pentru tot! 🥰🥰🥰🥰🥰
Adelina1 an în urmă
Recomand cu caldura pe dl. Mircea Marius DANA - profesionalism si capacitate de a explica pe înțelesul oricui. Nu in ultimul rand, a dat dovada de multa răbdare și de perseverenta. Nu se lasă pana nu se asigura ca manevrele sunt înțelese și asimilate.
Eric D
Eric D2 ani în urmă
Recomand cu incredere ! Domnul Dan Carapetru este un instructor de nota 10,rabdator si foarte explicit!Am obtinut examenul auto din prima fara absolut nici o problema !
Ioana Andreea
Ioana Andreea2 ani în urmă
Profesionalism și devotament sunt cele doua cuvinte care definesc aceasta școală. Recomand! Am avut o experiența minunata ce mi-a adus permisul de conducere, eu venind de la o alta școală de șoferi. Aici am fost instruită corespunzător și am primit încrederea de care aveam nevoie.
Denny denny
Denny denny2 ani în urmă
O scoala de nota 10, cu instructori SMART, devotament si profesionalism de la inscriere pana la examenul auto. Recomand cu cea mai mare incredere. Am avut norocul sa il intalnesc pe cel mai bun instructor, care sigur face parte din TOP 10 cei mai buni instructori auto , domnul Dan Carapetru , pe care il recomand ca fiind un instructor cu experienta, cu multa rabdare, calm, implicare, atitudine pozitiva si un extraordinar pedagog. Cu dansul am luat examenul din prima. Multumesc mult, domnule instructor, pentru tot ce m-ati invatat! Multumesc scolii de soferi Smart Driver SSAD! Cu respect, Marin Henrietta Denise!
Lotrea florin
Lotrea florin2 ani în urmă
Va multumesc din suflet pentru tot efortul depus,Multumesc domnilor profesori D-nului Dan Carapetru,Multumesc D-nului Nicu Iulian,multumesc D-nei Andrea pentru incurajare.
Va acord 10 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐stele.
O scoala cu mult profesionalism in aceasta cariea,mai rar gasim in ziua de ascazi.
Dumnezeu sa va binecuvinteze si mult succes va doresc in tot ceea ce faceti.
🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂
Katrina Pirvu
Katrina Pirvu2 ani în urmă
Cea mai buna scoala de soferi! Recomand cu tiata caldura, mai ales pe domnul instructor Dan Carapetru, care este un om extraordinar. M-a ajutat sa iau permisul din prima invatandu-ma sa conduc precum un tata. Conexiunea s-a format imediat, iar restul va las pe voi, viitorii soferi sa descoperiti, pentru ca este un om minunat care are multe de oferit. Multumesc mult pentru tot!
Simona Lica
Simona Lica2 ani în urmă
La scoala SSAD am gasit oameni implicati ce isi respecta profesia si cursanti.
Recomand si ii multumesc domnului instructor Dana Mircea pentru toate explicatiile ce m-au ajutat sa imi setez corect reperele in trafic, dar si pentru perseverenta a in lucra acolo cu mine acolo unde nu stapaneam bine manevrele.
Multumesc mult dnei. Andreea ce m-a sprijinit de la prima discutie (veneam dupa o experienta nefericita cu o alta scoala) cat si profesorului de legislatie ce a facut materia muult mai usor de inteles. :)
Am luat traseul de la prima proba. :)
Ii recomand!
Mihai Alexandru
Mihai Alexandru2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Multumesc in special domnului Dan Carapetru pentru rabdarea si implicarea oferita, este un pedagog excelent. Venind de la un alt instructor, cu lipsa de incredere in trafic si cu un examen practic picat, donmnul Dan a reusit intr-un timp foarte scurt sa ma invete sa conduc corect, fara emotii si sa promovez examenul auto!
George Pirvu
George Pirvu2 ani în urmă
Super oameni si implicați în ceea ce fac !
Recomand cu Încredere scoala aceasta de șoferi și pe domnul instructor Dan Carapetru!💪💪
Locații recomandate