/Bucuresti/Scoala de soferi

Permis Auto Moto

Aleea Mateloților 1, București 013716, România

Permis Auto Moto
Scoala de soferi
4.5
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3PG+QG București, România
+40 721 234 018
scoala-baneasa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Luca
Andrei Luca2 ani în urmă
Cea mai tare școală de șoferi!! Recomand cu toată încrederea!!💯😊
Andrei Potlog
Andrei Potlog2 ani în urmă
Ce oameni faini am reusit sa gasesc aici, Doamne! Bogdan, Oana, Vega si toata echipa din spate sunt absolut senzationali. Am avut parte de o experienta ce merita recompensata cu 5 stele, deja le-as da 10 cu felicitari!
Salutari intregii echipe si mult succes mai departe, caci datorita voua pot conduce si un motor acum! ;)
Vlad Gheorghe
Vlad Gheorghe2 ani în urmă
Simply the best! Oameni extraordinari : Bogdan , Oana, Ștefan și toți membrii acestei minunate echipe!Recomand cu toată inima!
Alex Bitza
Alex Bitza2 ani în urmă
Cea mai buna scoala de soferi moto din Bucuresti. Faci multe ore pe saptamana nu ca la alte scoli cand faci 2 ore la 3 saptamani. Instructorii super ok de la care am avut numai de invatat. De la mersul pe strada in conditii safe am ajuns sa concurez pe circuit. 5* pt toata lumea
Tony Tesiu
Tony Tesiu2 ani în urmă
Am facut scoala moto aici, am luat permisul categoria A din prima. Le sunt recunoscator. Mie mi s-au potrivit. Multumesc Oana, multumesc Bogdan! (instructorii mei de poligon si traseu)
Anca Vacarencu
Anca Vacarencu2 ani în urmă
la scoala aceasta, nimic, nici macar vremea nu te impiedica sa inveti sa mergi pe motocicleta; le multumesc celor 3 instructori care si-au batut capul cu mine ca maine sa iau examenul de permis moto :) !
Valeria Zimbresteanu
Valeria Zimbresteanu2 ani în urmă
O școală foarte bună, cu instructori la fel de buni, care își dau interesul și te ajuta foarte mult! Chiar dacă la început nu ma descurcam, datorita lor am luat traseul din prima. Recomand cu încredere!
Alin Mihaita Săftel
Alin Mihaita Săftel2 ani în urmă
cea mai buna scoala. Dai banii și te mai vezi când începi orele! Dosarul medical ți-l face Eugen Iancu & comp. nu trebuie să-ți faci griji ca pierzi timpul la analize, ai dosarul complet când începi lecțiile practice. Cât despre cursurile pentru categoria A, e super interesant, îți arată o data ce ai de făcut și te mai vezi la final cu instructorii sau din când in când in timpul ședinței... ideea e ca ei explica foarte bine!
Puncte forte, domnul Iancu este mărinimos și poți primi ore Bonus, dar și niște apelative interesante! In rest numai de bine!
Locații recomandate