/Bucuresti/Scoala de soferi

Scoala de soferi Auto LYN Militari

Bd. Timișoara 60D, RODBUN 061318, România

Scoala de soferi Auto LYN Militari
Scoala de soferi
5
107 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C2G7+23 București, România
+40 770 310 785
autolyn.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vaițehovschi Cristina1 an în urmă
Am fost foarte inspirată la momentul alegerii unei școli de șoferi. Am mers pe varianta Auto LYN și pot să spun cu maximă încredere că am cunoscut oameni devotați, pasionați de ceea ce fac și prin asta se explică și entuziasmul de care dau dovadă pe tot parcursul școlarizării. Am avut ocazia să-l cunosc ca și instructor pe Ionuț Niculae, un om extraordinar, de un calm și de o convingere nemaiîntâlnită de a te face să înțelegi lucrurile cât mai simplu. Recomand cu toată încrederea.
Le doresc mult succes în continuare, pentru că în topul preferințelor cu siguranță sunteți.
NICOLETA BUNEA
NICOLETA BUNEA2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea aceasta scoala de soferi!
Profesionalism in comunicare, calm si rabdare, predare pe intelesul tuturor, masina super!
Multumesc d-nlui instructor Valentin Moise!
Sosnovschi Daniel
Sosnovschi Daniel2 ani în urmă
Recomand AutoLyn. O organizație întradevăr profesionistă, cu orar flexibil, masini de calitate, instructori rabdatori și serioși. Mulțumesc instructorului Florin Stefan care ma îndrumat și ma învățat sa fiu un șofer atent și sigur în propriile puteri.
DENISE DESPA
DENISE DESPA2 ani în urmă
Recomand cu tot dragul scoala de soferi Auto LYN Militari. L-am avut drept instructor pe domnul Sultana Doinel, care a avut grija sa ma învețe si sa-mi explice cu calm toate regulile de circulație, chiar si unele indicatoare despre care am avut anumite neclaritati. Sunt de parere ca a contat foarte mult implicarea dansului, intrucat am fost admisa din prima încercare.
Valentina Gabriela Butaru
Valentina Gabriela Butaru2 ani în urmă
Recomand cu maximă încredere școala Auto Lyn, niste oameni minunați și profesioniști. Datorită domnului instructor Stefan Florin am reușit să-mi înving emoțiile și să iau permisul cat B . Îl recomand cu toată încrederea , este cel mai bun instructor, încă de la prima ședință da dovadă de profesionalism și îți dă încredere în tine. Ii mulțumesc frumos că a avut răbdare cu mine și ma sfătuit și instruit așa cum trebuie pentru a putea trece peste emoții.
Nicoleta Onisoru
Nicoleta Onisoru2 ani în urmă
Recomand cu mare încredere școala AutoLyn, și îndeosebi pe domnul instructor Ionuț Niculae, cu ajutorul căruia am reușit să dobândesc permisul auto categoria B, din prima încercare. Profesionalismul, răbdarea și calmul acestuia m-au ajutat foarte mult în dobândirea abilitaților necesare promovării examenului. Nu în ultimul rand, mi-a plăcut foarte mult autoturismul pe care am efectuat școala (Peugeot 3008, cutie automată) și îl recomand tuturor doamnelor și domnișoarelor care doresc să-și simplifice viața la volan.
Neamțu Vlad Constantin
Neamțu Vlad Constantin2 ani în urmă
Nu sunt Hater, și e prima dată când las un review negativ. Însă trebuie să avertizez viitorii elevi referitor la ce se vor înhăma…

Prin urmare, doresc să vă împărtășesc câteva idei bazate pe experiența proprie dar si experienta prietenei mele care s-a înscris odată cu mine, lucru care v-ar putea ajuta în procesul dvs.decizional:

->Atitudine negativă față de elev, dl.Instructor Ionuț Niculae, care este și administratorul școlii obișnuiește să țipe la elevi utilizând un limbaj mai de ,,stradă” însă fară injurii. Focusul este pe bani și mult în dezavantajul clientului.

->Se promit multe însă când e vorba de executat, 0 Barat.
La înscriere am achitat 500 RON avans, care includea o ședință. După a 2 a ședință m-am lămurit cu dl.Instructor și mi sa cerut să achit 2 ședințe in loc de 1 sub pretextul ca prima nu era inclusa în cei 500 RON(Practic s-au dezis de promisiune). Deci….pentru a-mi putea ridica transferul am sfârșit plătind 800RON(compusi din 500 avans si 300 pentru cele 2 sedinte). Sincer, nu vad care e avantajul în a plăti 800RON pentru a face doar 2 ședințe care nici alea nu au fost după regula.

Apropo !!!!!! O ședință pe foaie dureaza 1h40 însă în realitate e 1h30. În cazul meu, cele 2 sedinte au totalizat 2h50. Deci au fost sustrase 30min din cele 2 ședințe ;)

->Dl.Instructor Ionut Niculae, nu are timp de ședințe. Cu greu am reușit să mă programez la 8 dimineață, iar daca te bate pâcatul să vrei după ora 17, ca majoritatea celor care au un job nu vei găsi timp din partea dlui.Ionuț.
Si probabil ai ghicit, dar nici in weekend dl.Ionut nu este dispus să faca ore cu elevii săi.

!!!!!! Din seria conversațiilor cu dl.Instructor pentru programare, ziua conversației fiind Miercuri, 2Martie 2022!!

Eu: Puteți Joi, Vineri?
Instructor:Nu, nici saptamana viitoare de Luni pana Miercuri nu pot, am examen.
Eu: Joi, Vineri?
Eu: Nu stiu, vedem…
.

Cam atât am avut de spus, după experiența avută nu văd cum review urile pozitive ar fi reale, cel putin nu în cazul dlui.Ionuț.

NU RECOMAND!
Cristiana Ciobanu
Cristiana Ciobanu2 ani în urmă
Recomand cu drag școala Auto Lyn, și de asemenea pe domnul instructor Ionuț Niculae, cu ajutorul căruia am reușit sa obțin permisul auto categoria B.
GeO // BDT
GeO // BDT2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea aceasta scoala de soferi, multumesc domnului instructor Florin Niculae pentru tot ajutorul oferit.
Locații recomandate