/Bucuresti/Scoala de limbi straine

Institutul Italian de Cultură

Aleea Alexandru 41, București 011822, România

Institutul Italian de Cultură
Scoala de limbi straine
4.7
114 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F35Q+F5 București, România
+40 21 231 0885
iicbucarest.esteri.it
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–16
Marți: 10–16
Mirecuri: 10–16
Joi: 10–16
Vineri: 10–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan V.
Bogdan V.4 ani în urmă
dacă vreți să faceți un curs de italiană cu profesori nativi și școliți pentru a preda, atunci va recomand să studiați aici. sunt ceva probleme cu organizarea cursurilor in caz că vă strângeți un grup mai mare dar d-na Adina e înțelegătoare și puteți discuta cu ea. diplomele sunt greu de emis dar scopul principal este să învățați italiană nu să obțineți o diplomă. deseori se organizează concerte și vizionari de filme.
Luminița Eugenia BERECHET
Luminița Eugenia BERECHET4 ani în urmă
Locul frumos și deosebit, cu multă deschidere arhitecturală pentru evenimentele culturale, în interior, pe terasă sau în grădină, evenimente legate de cultura italiană și de cea română în parteneriat. Sunt bineveniți cu predilecție cunoscãtorii limbii italiene și ai culturii acestei țări.
Alexandra Zamfirescu
Alexandra Zamfirescu5 ani în urmă
Recomand cu drag cursurile de italiana din institut! Profesori foarte bine pregatiti, foarte calzi si iubitori de tot ce înseamnă cultura italiana. Sunt organizate seri de filme italiene, diferite activități la care participă toti cursantii si atmosfera este foarte buna. Recomand tuturor celor care vor sa invete serios limba italiana
Anına Stoian
Anına Stoian5 ani în urmă
Muzica clasica și acțiuni de caritate
Ionica Vlase
Ionica Vlase5 ani în urmă
Un loc de cultura in adevaratul sens al cuvantului atat pentru cunoscatorii limbii italiene cat si pentru cei care nu cunosc limba italiana....de vizitat atat pentru institut in sine cat si pentru evenimentele culturale promovate!
Sorryns
Sorryns5 ani în urmă
Cultura adevarata este din ce in ce mai putin apreciată. Vizitați aceasta locație pentru a aprecia o bucățică de cultura italiană.
Mihai Andrei
Mihai Andrei7 ani în urmă
Sala ce conferinte, echipata tehnic pentru activitati specifice, este primitoare,... Pentru lansarea de carte si conferinta de presa asigura conditii optime,.... Am fost placut impresionat.
Ionut Olteanu
Ionut Olteanu2 ani în urmă
Pentru un institut de cultură, Institul Italian de Cultură București, nu m-a încântat din punct de vedere vizual. În primul rând, din exterior, clădirea pare neîntreținută de câteva luni bune. Un design învechit și plictisitor. În interiorul edificiului, un simț neplăcut, oferit tot de neamenajarea spațiului. Spălat în fiecare zi, dar lipsește un element foarte important: îngrijirea amănunțită. Institut de cultură. Materialele învechite și neschimbate. Educația și simțul civic al oamenilor au fost prezente. Trebuie lucrat foarte mult asupra impactului vizual, din acest moment.
Locații recomandate