/Bucuresti/Scoala de limbi straine

Centrul de limbi straine M&Dorado

Bulevardul 1 Decembrie 1918 Nr. 1 G, București 032451, România

Centrul de limbi straine M&Dorado
Scoala de limbi straine
5
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5JF+XV București, România
+40 733 835 297
mdorado.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Popa
Dan Popa2 ani în urmă
Copilul meu este la școală dumneavoastră, negreșit am facut cea mai buna alegere având în vedere nivelul de pregătire la care l-ați adus privind limbile străine. Recomand cu căldură de fiecare data școala M&Dorado. Succes în continuare!
Mihail Alexe
Mihail Alexe2 ani în urmă
Foarte bucuros ca am fetița in aceasta școala. Profesorii sunt foarte profesioniști și cea mică începe sa vb bine engleză ….110% încurajez sa încercați.
Cristina Erdelean
Cristina Erdelean2 ani în urmă
Vreau sa va comunic si eu despre experienta mea cu M&Dorado. Am colaborat cu ei si am doar cuvinte de lauda pentru intreaga echipa. Sunt o echipa de profesionisti, pasionati si dedicati in ceea ce fac. Depun toate eforturile ca sa fie totul perfect, atat pentru profesori cat si pentru cei mici. Raspund intotdeauna la toate nevoile copiilor si isi fac mereu timp pentru orice chestiune. Ii recomand cu incredere si ii felicit pentru ceea ce fac si pentru toate eforturile depuse!!
Vatajanu laura
Vatajanu laura2 ani în urmă
O echipă tânără și dedicată, cu ajutorul căreia copiii își însușesc competențe lingvistice într-o manieră distractivă și inovativă.
Mortila Sebastian
Mortila Sebastian2 ani în urmă
Cea mai buna experienta pe care am avut-o (ca părinte) cu o școală de limbi străine! Personalul este profesionist, iar modalitățile de predare sunt uimitoare! Copilul meu este foarte entuziasmat când vine la această școală, iar rezultatele școlare s-au îmbunătățit.

Recomand!
Robert Negulescu
Robert Negulescu2 ani în urmă
Servicii foarte bune si de inalta calitate iar de fiecare data au dat dovada de foarte mult profesionalism. Recomand cu multa incredere.
Alice Stan
Alice Stan2 ani în urmă
Această școală m-a ajutat să îmi perfecționez limba engleză. Profesori pregătiți la cel mai înalt nivel.
Raluca Popescu
Raluca Popescu2 ani în urmă
O școală frumos amenajată, curată și modernă, profesori dedicați și plini de inspirație și entuziasm pentru ceea ce fac. Se observă munca depusă din toate părțile pentru buna conducere a acestei școli. Consider că este locul ideal pentru oricine, indiferent de vârstă să învețe o limbă străină! Recomand cu încredere cursuri în această locație 😊
Locații recomandate