/Bucuresti/Scoala de limbi straine

Centrul de Limbi Straine Ariel

Strada Pitar Moș 2, București 030167, România

Centrul de Limbi Straine Ariel
Scoala de limbi straine
4.6
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4R2+H8 București, România
+40 725 239 855
centrulariel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–18
Marți: 13–18
Mirecuri: 13–18
Joi: 13–18
Vineri: 13–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Evin Petekkaya
Evin Petekkaya4 ani în urmă
este un centru care legata de universitatea bucuresti .au o cladirea intra edavar vechi dar pasionat de munca si speranta de viitor va multunesc
Delia Sica
Delia Sica5 ani în urmă
In momentul de fata sunt cursanta a modului 4 de Neerlandeza cu prof. Amalia Voica si am tinut sa las acest review pt ca mi se pare nedrept ca una dintre fostele mele colege de la modulul 1, care deranja in permanenta orele, sa denigreze pe nedrept activitatea cursurilor.
-Suportul de curs este construit din mai multe manuale si de aceea este sub forma unor foi xeroxate, pe care le primim sedinta de sedinta de la Amalia (chiar si dupa o sedinta, doua, deci nici macar nu prea e nevoie sa-ti aduci aminte sa le printezi personal dupa ce le-ai primit pe mail).
-In cadrul cursurilor de Neerlandeza, cel putin, se va face atat listening, reading, vocabular, gramatica, deci se acopera cam tot. Gramatica se preda, logic, dupa teorie dar se si explica, in pofida celor afirmate de Stefania mai jos. Mai mult decat atat, Amalia este atenta si corecteaza fiecare cursant in parte in ceea ce priveste pronuntia si nu numai.
-Pt ca pe parcursul unui modul apar zile libere pt cei care lucreaza, diverse probleme, etc., cursurile se vor recupera obligatoriu in cel mai scurt timp, de comun acord. De aceea perioada desfasurarii unui modul nu este batuta in cuie, iar cei care nu se potrivesc cu majoritatea trebuie sa-si asume, nu sa faca afirmatii nefondate.

Personal am invatat foarte multe pana acum doar de la cursuri, iar small talk’ul (“buna”, “ce faci?”, “de unde esti?”, etc) l-am invatat inca de la a2a sedinta, modulul 1, asa ca va puteti imagina pana la ce nivel se ajunge cu modulul 4.
Lavinia-Angelica Stefan
Lavinia-Angelica Stefan5 ani în urmă
Am facut un modul de limba neerlandeza cu Amalia Voica la centrul Ariel. Cursul a fost foarte bine organizat, Amalia are foarte multe materiale de predare pe care le primeam tiparite la curs dar si pe mail. Nu vad cum ar afecta calitatea cursului faptul ca nu sunt sub forma de carti. Daca esti dispus sa inveti nici nu ar trebui sa conteze in ce format e manualul. Nu este deloc adevarat cum s-ar focusa doar pe cei care stiu mai bine ci lucreaza cu toata lumea la fel. Din contra, chiar incearca sa ii antreneze sa fie mai activi si pe cei care erau mai reticenti sau nesiguri pe ei. Eu am facut si pregatire individuala cu ea si am urmat apoi si modulul la Ariel tocmai pt ca mi s-a parut ca preda foarte bine, are materialele necesare si isi organizeza foarte bine sedintele. Intr-adevar s-a mai intamplat sa intervina ceva neprevazut si sa se amane cursul dar am recuperat imediat. Nu mi se pare nimic iesit din comun, oricui i se poate intampla sa aiba o problema, cum si noua ni s-a mai intamplat sa nu putem participa la cate o sedinta. Recomand cursurile ei, mai ales ca eu mai facusem pregatire si cu altcineva inainte si chiar am vazut diferenta.
Mihai Preda
Mihai Preda5 ani în urmă
Cursurile de neerlandeza de la Ariel sunt foarte bine organizate si foarte bogate in continut. Eu am ajuns la Ariel dupa ce am urmat modulul de incepatori la alt centru, iar schimbarea a fost mult in bine. Observ ca exista remarci directe la adresa profesorilor si vreau sa spun ca nu au nici o legatura cu realitatea. Intamplator, si eu am facut cursurile cu Amalia V. si pe mine m-a ajutat sa ajung aproape de B2 fara prea mare efort tocmai datorita structurii cursurilor. Mai cred ca e o aberatie sa ai pretentia de la un profesor de limba straina sa nu foloseasca terminologia specifica pentru ca un cursant nu o cunoaste (care apropo, nu se invata in liceu ci in scoala generala. Nimeni nu e la mate-info in clasa a 6-a!). Cu asta se lucreaza si asa se invata o limba: parti de vorbire, parti de propozitie, propozitii principale, secundare, topica etc. In plus, pot sa spun din experienta mea ca se face un efort special pentru a ajuta toti cursantii sa invete, indiferent de ritmurile si capacitatile de invatare dintr-o grupa. Eu sunt foarte multumit si recomand!
Raluca Danila
Raluca Danila5 ani în urmă
Si eu am absolvit o facultate tehnica (constructii) deci implicit nu am mai avut contact cu studierea regulilor de gramatica de ceva ani, dar acest lucru nu m-a impiedicat sa invat, din moment ce asta era ceea ce imi doream sa fac (daca iti doresti ceva cu adevarat, te mobilizezi in acest sens si reusesti, evident ca fara munca nu apar rezultate).
Am primit mereu materialele necesare de la profesoara (Amalia V.), fie in format xeroxat/printat, fie in format digital (astfel incat chiar daca lipseai de la un curs, nu pierdeai materia predata, ceea ce mi s-a parut foarte "thoughtful" si util).
Este adevarat ca s-a mai intamplat unele cursuri sa nu se tina asa cum erau programate, dar au fost toate recuperate in cel mai scurt timp posibil si avand in vedere ca toti cursantii erau oameni maturi si fiecare cu problemele sale, am avut toti intelegerea ca uneori pot aparea situatii in viata cotidiana care sa duca la amanarea unei sesiuni, nu a fost un capat de tzara.
Din perspectiva personala, eu am fost cat se poate de multumita de cum au decurs aceste ore si de atitudinea si capacitatile profesoarei Amalia V., as recomanda-o oricand cu cea mai mare placere. Singura problema care se pune este ca persoana care se inscrie la cursuri sa isi doreasca cu adevarat sa invete, sa lucreze si in particular (niciun skill nou si cu atat mai putin o limba noua nu se pot invata fara a depune si un efort individual) si sa nu aiba asteptari nerealiste (un profesor iti poate doar preda/expune cunostiintele de care ai nevoie, nu si le poate insusi in locul tau, aceasta parte depinde doar de cursant)
Natasa Sutii
Natasa Sutii5 ani în urmă
In contradictoriu cu cele afirmate de Stefania Voda mai jos, cu care am fost colega la primul modul de neerlandeza la centrul Ariel, vreau sa aduc la cunostinta ca majoritatea comentariilor sunt subiective si rautacioase la adresa dnei prof. Amalia Voica, mentionez ca acum urmez al patrulea modul de neerlandeza la centrul Ariel. In primul rand, fiecare modul dureaza in medie 3 luni, cu doua sedinte pe saptamana, cu pauze in perioada sarbatorilor, iar daca se amana vreun curs, se recupereaza cat mai curand posibil. Cat despre manuale, le-am primit in format electronic, plus suport de curs fizic la fiecare sedinta (acele foi xeroxate de care se mentioneaza) si pe mail. Rezultatele sunt diferite in functie de implicarea fiecarui cursant, fiind nedrept a spune ca la al 8-lea curs nu ai invatat nimic cand nici macar nu vii la toate cursurile, nu incerci sa fii atent la curs, nu-ti faci temele si nici pe ceilalti nu-i lasi sa asculte.
Recomand aceste cursuri cu toata increderea pentru ca sunt structurate si predate pe intelesul tuturor (precizez ca nu am mai studiat neerlandeza in alta parte, declarandu-ma multumita de rezultate).
Monica Cimpeanu
Monica Cimpeanu5 ani în urmă
Am participat la 3 module de Olandeza la centrul Ariel cu doamna profesoara Amalia Voica si pot spune ca sunt foarte multumita. Am primit suport de curs dupa fiecare sendinta, lectiile au fost foarte bine organizate, aspect care m-a ajutat sa invat aceasta limba intr-un mod logic si usor. Cursurile au fost predate pe intelesul tuturor, iar in cazul in care nu s-a inteles ceva, s-a explicat inca odata. In cazul in care s-a amanat vreun curs, s-a recuperat dupa. Recomand cu incredere!
Stefania Voda
Stefania Voda5 ani în urmă
De ce dau aceasta recenzie? Deoarece eu nu am avut posibilitatea sa vad una inainte sa ma inscriu (la Neerlandeza, cu prof Amalia V: nu recomand!). Pe pagina oficiala totul arata minunat. Manuale, curs de 2 ori pe saptamana, proactivitate din partea profesorilor etc. In realitate: manual nu exista ci niste foi xeroxate, cursul nu prea se tine (trebuia sa il termin in ianuarie dar s-a terminat la mijlocul lui februarie, nu e prea placut mai ales daca ai sesiune si dupa calcule nu trebuia sa te afecteze acest curs; mare dezavantaj daca la o sedinta iti este rau iar urmatoarele 3 profesorul pleaca in vacanta sau are nu mai stiu ce la munca de rezolvat deci nu o sa ai mare continuitate), dupa 8 sedinte inca nu te invata cum se spune la revedere, buna, ce faci?, intrebari basic pe care le poti invata pe gratis de pe youtube, cursuri rapide explicate foarte greu mai mult pe intelesul celor care sunt licentiati in limbi straine(sorry dar am terminat matematica-informatica si sunt in anul 4 la o facultate ce nu are legatura cu gramatica deci de 8 ani eu nu am mai auzit desre acest subiect). In concluzie, banii luati, nu i-am mai vazut chiar daca am sesizat acest lucru. Am reusit sa fac meditatii cu un alt profesor si Olandeza este chiar frumoasa si usoara.
Locații recomandate