/Bucuresti/Scoala de limbi straine

Global Learning

Strada Ion G. Racoțeanu 7, București 030891, România

Global Learning
Scoala de limbi straine
5
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4HC+2P București, România
+40 723 642 817
global-learning.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Silvia Bleah
Silvia Bleah2 ani în urmă
Multumim echipei #GlobalLearning pentru tot ce ne-a oferit in cei aproape 4 ani de colaborare si ne oferă in continuare 💗💗💗💐
Am luat multe produse de pe platforma Global Learning atât pentru mine cat si pentru copii si le recomand cu drag si incredere!!!
Cursurile sunt foarte bine structurate, cuprind toate informatiile necesare potrivite nivelului pentru care sunt create si aduc foarte multe exemple care ne ajuta sa înțelegem mai bine ceea ce învățam.
Catalin Cioranu
Catalin Cioranu2 ani în urmă
Recomand din toata inima acest centru celor care vor sa invete limba germana. Datorita seriozitatii si profesionalismului doamnei profesor Denissa Bularda, copilul meu a capatat cunostintele necesare si a putut sa sustina primul examen de limba germana. Deasemenea am apelat si la cursurile de pregatire la lb romana in vederea sustinerii examenului de admitere din clasa a 5-a, la un colegiu foarte bine cotat si am reusit fara probleme. Ne-au fost de un real folos si modelele de subiecte la lb engleza.
Ursu Andreea
Ursu Andreea2 ani în urmă
Am inceput in noiembrie si am avansat mult mai repede decat m-as fi asteptat la un nivel impresionant de germana pentru cineva care a luat totul de la 0. Este o experienta diferita fata de stilul conservator si traditional de la scoala, lectiile sunt structurate in asa fel incat sa fie usor abordabile pentru oricine si sunt mulabile pe tipologiile cursantilor. Un alt lucru foarte fain este faptul ca cursurile sunt gandite pentru ca oamenii sa retina tot ce este nevoie direct din cursuri fara sa fie nevoie de un efort suplimentar in afara lor. Recomand cu incredere!
Mirela barbu
Mirela barbu2 ani în urmă
Ca parinte, recomand tuturor copiilor cursurile de limba germană, de limba engleza, dar si cele de limba romana, alături de Clubul de lectură 📚📃🖋🙂, ale d-nei prof. Denissa Bularda. Sunt foarte bine structurate, atrăgătoare, interactive, prezentate excelent pe diferite nivele de studiu.
D.na prof. Bularda este un excelent pedagog, copiii o îndrăgesc încă de la primele lecții, învățând cu ușurință și plăcere.
Am incredere ca, urmând constant si cu interes, lecțiile oferite in cadrul Global Learning, copiii își vor întregi si îmbogăți propria educație, dar si cultura generala.
MULTUMIM!
Maria Eliza NEAG
Maria Eliza NEAG2 ani în urmă
Îi mulțumesc doamnei profesor Denissa Bularda pentru sprijinul acordat în vederea dobândirii cunoștințelor de limba germană! Seriozitatea și punctualitatea, tactul pedagogic, dar și dedicarea sunt doar câteva dintre calitățile dumneaei. La Global Learning am întâlnit metode diversificate de aplicare și fixare a materiei, individualizate conform fiecărui cursant.
Dobre ioana
Dobre ioana2 ani în urmă
Modul de predare, dăruirea si căldura cu care ne învățați, copii și părinți, ma face sa realizez cât de mult contează caracterul profesorului în viata unui elev! Sunteți pentru mine, cu adevărat, ceea ce aveam nevoie... Intr-o lume în care viața cotidiana ne copleșeste, ma plec în fata dumneavoastră, spunandu-va simplu, omeneste: mulțumesc, doamna profesoara Denissa Bularda!
Vicentiu Septelici
Vicentiu Septelici2 ani în urmă
Cursuri excepționale de Germana și Engleza. Doamna Bularda este o persoana calda, comunicativa și deschisă la o adevarata cooperare cu elevul/cursantul. O experiența unica de cunoaștere și învățare. Astăzi lucrez ca agent client front office pe piața germana și datorită Doamnei Bularda! Nota 10 Plus
Mirela Nicolae
Mirela Nicolae2 ani în urmă
O profesoară excelentă, fiul meu este foarte încântat de cursurile de germana și participă cu drag. Rezultatele școlare s-au îmbunătățit de când participa la cursurile de germana și abia așteptă să înceapă și cursurile de limba engleză. Ii mulțumim D- nei Bularda Denisa pentru implicarea de care dă dovadă la fiecare curs.
Locații recomandate