/Bucuresti/Scoala de limbi straine

Institutul Eurocor

Intrarea Ciurului 20, București, România

Institutul Eurocor
Scoala de limbi straine
3.7
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94GC+VR București, România
+40 21 332 2533
eurocor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Constantin Arbans
Constantin Arbans2 ani în urmă
Cursuri prin corespondenţă, cursuri dezvoltare personala și pentru afaceri! Metoda de studiu asistata cu profesori!
Raluca Valentina
Raluca Valentina4 ani în urmă
O adunătură de hoți . Am cerut să fac 2 cursuri la ei , însă nu primeam modulele . In schimb solicitau mereu bani , până când am renunțat la primul curs . Al doilea curs am cerut modulul 1 și când să mă loghez pe platforma de student , s-a dovedit că nu este corect numărul de student . Am renunțat la curs , însă mă contactează și amenință că am de platit , ce am de platit că nu am mai primit nici un curs . In schimb la telefon vorbesc foarte urat și uneori ridica tonul .
Cosmin Gherman
Cosmin Gherman4 ani în urmă
Colaborez de multi ani cu ei si sunt mereu propti in livrari si raspounsuri pentru orice intrebari. Recomand cu incredere!
Beschea Bebe
Beschea Bebe5 ani în urmă
Cursuri invechite. Am contactat un angajat al lor si i am comunicat ca nu vreau sa mai primesc cursul.. Totusi am gasit in cutia postala cursul. Am crezut ca este un demo gratuit. Dupa 2 saptamani am primit mes ca termenul de plata a expirat! Ce plata? Nu am semnat nimic la Posta ca am primit cursul..cei de la Posta au spus ca nu era necesar sa semnez deoarece factura era in ambalajul coletului.. Ei mi au livrat ca si o scrisoare..
Aibatt
Aibatt5 ani în urmă
Nu recomand nimanui. Cursurile sunt vechi, au foarte multe greseli in enunturile temelor pentru acasa (uneori se contrazic chiar cu materialul de curs ... formulat tot de ei). PS: Am testat cursul de Web Design... (HTML 4.1, sintaxa deprecated, metode de programare web invechite, link-uri catre website-uri inexistente/desfiintate, soft propus in materialul de curs, invechit etc.).
Concluzie: NU recomand !
Mihaela Mihaela
Mihaela Mihaela2 ani în urmă
In urma cu un an am participat la programul fata in fata Manager Proiect. In urmat acestui curs am primit raspunsuri la toate intrebarile pe care le aveam. Mai mult decat atat, am avut ocazia sa exersez si lucrul in echipa, un aspect esential in aceasta meserie.
Ioana D
Ioana D2 ani în urmă
Eurocor face o treabă excelentă cu aceste cursuri .Ai avantajul de a studia comod de acasa .Pe toata perioada beneficiezi de serviciile unui profesor ,iar temele le poti trimite online spre corectura.Cursul se finalizează cu o diplomă de absolvire.Recomand cu incredere să studiați alături de Eurocor.
Ionela Laura Petre
Ionela Laura Petre2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea!
Locații recomandate