/Bucuresti/Scoala de limbi straine

Training.EXE

Strada Polonă, București 030167, România

Training.EXE
Scoala de limbi straine
5
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F422+5R București, România
+40 735 095 642
exe.org.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emilia Ilie
Emilia Ilie4 ani în urmă
Profesionalism, daruire, seriozitate! O echipa entuziasta care face educatie pentru copii, tineri si adulti in acord cu timpurile, utilizand metode si mijloace inovative. Se lucreaza aplicat si informatiile invatate aici sunt cu tine de-a lungul anilor!
Raluca Cucinschi
Raluca Cucinschi4 ani în urmă
O echipa de oameni profesioniști, deschiși, minunati. Copiii mei participa la cursul de engleza și de fiecare data ies mai mult decât incantați. Sper sa colaboram mult timp de acum înainte!
MARA BINDAR
MARA BINDAR5 ani în urmă
In calitate de cursant (am participat la workshop de parenting) si de aspirant la noi cursuri oferite de EXE, dar, mai ales, in calitate de parinte al unui copil care merge la cursurile de engleza de la EXE, sunt fascinata de daruirea celor care vin si ne ofera din experienta lor, din pregatirea lor, din sufletul lor. Exista aici o exceptionala deschidere si intelegere fata de nevoile fiecarui "invatacel", metode si mijloace moderne de invatare precum si multa pasiune pentru lucrul bine facut. Felicitari echipei Training.EXE!
Ramona Olteanu
Ramona Olteanu5 ani în urmă
Rar imi este dat sa intalnesc oameni atat de ambitiosi, calzi, oameni care daruiesc atat de mult fara sa astepte nimic in schimb. Sunteti adevarati dascali care isi raspandesc cunostiintele cu scopul de a schimba ceva. Va admir si recomand tuturor profesionalismul vostru.
Andra Elenic
Andra Elenic5 ani în urmă
O echipa de oameni sufletisti si profesionisiti! O placere sa inveti alaturi de ei. Se recomanda singuri prin munca pe care o fac, ma bucur ca i-am cunoscut!
Claudiu Bordeianu
Claudiu Bordeianu5 ani în urmă
Oameni profesionişti, cu pregătire temeinică în domeniu, dedicați formării profesionale si dezvoltării personale atât a copiilor, cât şi a adulților. O reală plăcere şi experiență să faci parte dintr-o astfel de echipă! Mult succes în continuare!
Cristina serban
Cristina serban5 ani în urmă
O echipa de profesionisti, ce lucreaza cu pasiune si daruire! Greu de gasit oameni ca ei in ziua de azi!!! Odata ce le-ai pasit pragul si i-ai cunoscut, nu ai cum sa pleci dezamagit!
ILIE SIMION
ILIE SIMION7 ani în urmă
Organizație serioasă, axată pe organizarea de cursuri IT&C, limbi străine, project management etc. atât pentru copii cât și pentru adulți. Calitatea cursurilor și atelierelor organizate de Training.EXE este la un standard cu adevărat ridicat.
Locații recomandate