/Bucuresti/Scoala de dans

Party Starters

la Mega Image, Petre Ispirescu 86, Et 2 Sector 5 deasupra, București 051031, România

Party Starters
Scoala de dans
4.9
161 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C386+4M București, România
+40 755 583 291
party-starters.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Marilena Maria
Marilena Maria2 ani în urmă
Am fost invitati la o petrecere privata si ne-am simtit EXCELENT! Animatorii au fost foarte activi si foarte nergici. Nu au existat deloc momente "moarte", in permanenta cineva a vorbit, a dansat, sau a lucrat ceva cu copiii. Un foarte mare plus sta in faptul ca au fost inclusi si parintii in unele activitati.

Din acest motiv ne-am gandit serios ca la urmatoarea petrecere a copiilor nostri, fie ca va fi aici sau in alta parte, sa cerem includerea parintilor in activitati, sau sa avem in coltul parintilor ceva si pentru noi (o tabla, o carte, un sah, rummy ...etc).
Nu stiu de ce nu s-a gandit nimeni pana acum, dar e sinistru sa stai degeaba 4 ore sa privesti cum se joaca niste copii (cel mult sa iesi la tigara sau sa-ti intrebi copilul daca se simte bine).

Este prima data cand suntem si noi bagati in seama la o petrecere de copii.
Nicoleta Stan
Nicoleta Stan2 ani în urmă
O locație superbă cu niște angajați excepționali merită nota 20 noi adulți nu ,ne-am știut de pici pentru că angajații au făcut ei tot posibilul să le ofere copiilor tot ce le trebuie adică să se distreze maxim ,jos pălăria!
Ica Dima
Ica Dima2 ani în urmă
O petrecere extraordinara!! Party Starters sunt o echipa de cea mai buna calitate, profesionisti, seriosi, calzi, amuzanti! I-am vazut de nenumarate ori si de fiecare data ne-au surpins cu lucruri noi. Ne-am distrat si noi adultii impreuna cu cei mici, ii recomad cu tot dragul!
Alexandru Alexandru
Alexandru Alexandru2 ani în urmă
Este o vorba prin popor,"omul sfințește locul" și chiar așa este. Am venit în aceasta locație frumoasă pentru a aniversa ziua de naștere a fetiței mele și am rămas plăcut impresionat de oamenii care se ocupa de organizare. Este vorba de Bogdan, Ionuț și Mihail(va mulțumesc încă o dată) care au făcut locul sa vibreze de bucurie și voie buna(la cum dansează tinerii ăștia eu cred ca nu au oase😂😂😂) Copiii au fost super încântați de petrecere dar și părinții pentru ca au fost anumite activități în care au dansat și ei. Locul de joaca este bine igienizat și toaletele de o curățenie impecabilă. Un mic minus, as adăuga lipsa locurilor de parcare. În fata locației este un Mega Image cu câteva locuri de parcare care sunt mereu ocupate. "Jos pălăria" Party Starters.
Romeo Tudorache
Romeo Tudorache2 ani în urmă
La inceput, recunosc ca am avut dubii .
Pretul ridicat pentru doar 3 ore de program m-a facut sa ma gandesc ca este o mare teapa .
Am ramas uimit , de cat de implicati si de cat de mult acesti tineri iubesc ceea ce fac . Cum interactioneaza cu copii prin jocuri si reactia copiilor fata de ei este de nedescris . MERITA din plin !!

Va multumim tare mult . 👏🏻
Monica Dascalu
Monica Dascalu2 ani în urmă
Multumim echipei Party Starters pentru atmosfera extraordinara pe care au creat-o si pentru implicarea in organizarea petrecerii aniversare a fiicei noastre.
In ciuda faptului ca am avut un numar mic de invitati (din cauza pandemiei), au reusit sa ii bucure pe copii (si adulti), sa ii antreneze in jocuri si voia buna a dominat petrecerea.
Cei 3 baieti care ne-au insotit au pregatit locul exemplar, ne-au intampinat cu zambetul pe buze si au roit in jurul copiilor ca sa ii distreze.
Party Starters - este o echipa dedicata distractiei, ii recomandam cu caldura pentru petreceri de toate varstele! Felicitari!
Oana Cristian
Oana Cristian2 ani în urmă
Foarte frumoasa experienta, copiii s-au super distrat, au fost implicați pe toata perioada petrecerii! Și noi părinții ne-am distrat, ne-am simțit bine și am ras cot la cot cu ei! Organizatorii și animatorii sunt niste oameni foarte dedicați, se vede ca pun suflet ca fiecare copil și adult sa se simtă excelent! Vom recomanda aceasta locație prietenilor și apropiaților! Nicio petrecere nu a fost așa reușită ca aceasta! Mulțumim frumos întregii echipe, faceți o treaba minunata!
Ramona Calota
Ramona Calota2 ani în urmă
Multumim organizatorilor, a fost ce mai reusita petrecere si nu o spune doar sarbatorita, ci o sustin si invitatii!! Ati reusit pe deplin sa ii captivati si sa ii antrenati fara sa gaseasca cineva vreun motiv de nemultumire( ceea ce se intampla destul de rar la copii😁!) Fetita mea deja asteapta urmatoarea petrecere la voi!
Locații recomandate