/Bucuresti/Scoala de dans

Scoala de dans în Bucuresti

Școala de dans este cea mai bună alegere atât pentru cei mici, cât și pentru cei mai mari. Dansul este cel care ameliorează supelețea, coordonarea, echilibrul, amplitudinea mișcării, anduranța, tonusul muscular, forța și postura.

Dar, alegând o școală de dans pentru copil, acesta va beneficia și de cea mai bună dezvoltare pe plan emoțional, social sau cognitiv. Devotamentul, disciplina și concentrarea pe care copiii trebuie să le practice și să le învețe la o școală de dans, sunt competențe de viață importante care le vor fi de folos și la școală, dar și în viața de zi cu zi. Dansul ajută și la încrederea în sine, ajută la munca în echipă, dar învață copiii să fie cei mai răbdători și cei mai ascultători.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.